2789
عنوان

گلم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 46 پست
حسن یوسف که فک نکنم آب پاشی نیاز داشته باشه... نور غیرمستقیم بهترین چیزه براش.مامان دوستم داشت ماشا ...

نور کم هم میخوره نیمدونم واقعا چرا اینطوری شد ☹

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
جدی ؟ چشم عزیزم پس باید یکم از برگاش کم کنم ♥️

چشمت بی بلا

اره گلم کوتاه کن و بذار تو آب ریشه زد بذار توخاک همینطور ازش تکثیر کن و این هم کوتاه میشه و جون میگیره.

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر سوالی داری بپرس عزیزم تاپیک هم میذارم 😁

من کروتن دارم،تموم برگاش داره میریزه،فعلادارم نکاتی که یه کاربرمحترم بهم گفت رورعایت میکنم

لطفالایک نکنید،ممنون
یک روز در میون  یه اسپری کوچیک دارم با اون اسپری میزنم به برگاش بعد به خاکش هم کمی آب میدم&nbs ...

خیلی آب بهش میدی گلت حسن یوسف ایرانیه خیلی مقاومه ، باید بذاری هروقت خاکش خشک شد گلدونش پر از آب کن ، آب پاشی هم نیاز نداره جلو کولر هم نباید بذاریش ، خشکش میکنه ، نور هم زیاد لازم داره جای نور گیر بذارش، ولی گل تو بخاطر اب زیاد اینطوری شده

من کروتن دارم،تموم برگاش داره میریزه،فعلادارم نکاتی که یه کاربرمحترم بهم گفت رورعایت میکنم

اگر بیماری نداشته باشه ،،،بذارش جای نورگیر ، نور غیر مستقیم . هر روز هم آبپاشی برگش بکن ، اصلا هم جا بجاش نکن،

اگر بیماری نداشته باشه ،،،بذارش جای نورگیر ، نور غیر مستقیم . هر روز هم آبپاشی برگش بکن ، اصلا هم جا ...

متاسفانه بیمارشده،فردابراش حشره کش میگیرم،خیلی ممنون عزیزم چشم حتما،عزیزم توی یه تاپیک تگتون کردم اون کاربرروهم لطفاراهنمایی کنید

لطفالایک نکنید،ممنون
تو هم بذار کمکت کنم

اون ديگه فايده اي نداره خيلي اوضاش خرابه يه بگونيا عروس دارم اونم بي حاله دليلش چيه؟الان ميزارم عكسشو

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند

من دز آرزوی مرگمکاش یکی  حواسش به من بود

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.