2789
عنوان

گلم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 46 پست
حسن یوسف گل بسیار حساسیه و عمر طولانی نداره.. البته به قول معروف به دست بعضیا خوب میفته

یکی دیگه هم داشتم اونم یه عالمه رشد کرد البته آفتاب بهش میخورد ولی بعد ک جدا کردیم پشمرده شد 

اینو گفتن جلو آفتاب نزار منم میرسم بهش با اسپری به برگاش آب میزنم ولی نمیدونم چرا بعد دو هفته ایتطور شد 🥺

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بذار  من گلفروشم

کاش تاپیک بزنیدودرموردگلهای اپارتمانی تمام نکات مراقبتیشونوبگید،من خودم یه گیاه دارم که به گلفروشی گفتم راهنمایی کن فقط دوتانکته گفت گلم داغون شد،خداخیربده یکی ازکاربراکلی راهنماییم کرد.

لطفالایک نکنید،ممنون
یکی دیگه هم داشتم اونم یه عالمه رشد کرد البته آفتاب بهش میخورد ولی بعد ک جدا کردیم پشمرده شد  ...

حسن یوسف که فک نکنم آب پاشی نیاز داشته باشه...

نور غیرمستقیم بهترین چیزه براش.مامان دوستم داشت ماشاءا..اندازه یه نهال شده بود ساقه هاش کلفت بود ولی متاسفانه شپشک گرفت و خشک شد

خب عشقم این ک داره درخت چنار میشه باس سرشو کوتاه میکردی تپل تر و پرتر میشد اینجور ضعیف میشه و ازبین ...

جدی ؟

چشم عزیزم پس باید یکم از برگاش کم کنم ♥️

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
بپرس عزیزم

خیلی ممنون. من پنج‌ساله یه پیتوس داشتم با رشد عالی.پارسال شهریور گلدونشو عوض کردم و یه گلدون بزرگتر گذاشتم.ازش قلمه هم‌زدم. دیگه اصلا رشد نکرده همش جوونه های کوچیک‌میزنه که زرد میشن و میسوزن.میتونی راهنماییم‌کنی؟

.به نام خدای رنگین‌ کیان .کاش بد نشود آخر این قصه ی بد . ایران همیشه عزادار.ایران همیشه گریان.ایران همیشه غمگین.