2777
2789
عنوان

قرینه نبودن چشم😭😭😭

15250 بازدید | 29 پست

چشمام قرینه نیس و خیلی ضایس.ازشون بدم میاد.مثل مامانم چشام اینجوری شده.نمیتونم خط چشم یکشم چون بیشتر ضایع میشه.یکیش معمولی مرتبه یکی دیگش افتاده و بد فرمه.یه لحظه عکس میزارم برمیدارم.تورو خدا رگین باید چیکارش کنمممم😭😭😭اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین.اینم بگم بینیم شکسته.تابستون عمل میکنم.به نظرتون بهتر میشه؟😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

استارتر منم حس میکنم چشمم مثل تو باشه تو عکسا گاهی یکی یکمی ریزتراز اونیکی درصورتیکه افتادگی پلک اینا ندارم اکثرا میگن چپ و راست صورت و بدن قرینه نیس

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
استارتر منم حس میکنم چشمم مثل تو باشه تو عکسا گاهی یکی یکمی ریزتراز اونیکی درصورتیکه افتادگی پلک این ...

مال من خیلی معلومه😭تو همه عکسا لنگه به لنگه میشه.سنم کمه نمیتونم پلکمو عمل کنم