2777
2789

چند روز از موعدت گذشته؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ادارار تازه بگیر بزن نشون بده

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عکس بذار لایک کن نمی‌دونم اینجوری 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اخه تازه دستشویی رفتم میگن حداقل باید ۶ساعت بگذره

اون حرف برا روز موعده یا قبل موعد 

نه برا شما که ده روز از موعد پریودت گذشته 

پس بزن‌

اون حرف برا روز موعده یا قبل موعد  نه برا شما که ده روز از موعد پریودت گذشته  پس بزن‌

خب عزیزم من دیر اقدام کردم هفده پریود اقدام کردم

اون ادرار که نگه داشته بودم جواب درست نمیده اره؟؟؟؟

خب عزیزم من دیر اقدام کردم هفده پریود اقدام کردم اون ادرار که نگه داشته بودم جواب درست نمیده اره؟؟؟ ...

فکر نکنم 

حالا فردا صبح میزنم شما نمیدونید که ایا شیاف پروژسترون باعث میشه پریودی نیاد؟؟؟

نه نمیدونم