2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب

2349 بازدید | 24 پست

سلام

یه روزی دنبال تاپیک پارگی کیسه آب بودم اما چیزی پیدا نکردم اونزمان

واگرم بود بارداریهای بعدشونم کیسه پاره شده بود..

من هجده هفته سه سال پیش کیسه ابم پاره شد و دلیلی براش پیدا نکردن

بعد سه سال باردار شدم و تحت نظر پزشک خداروشکر دخترمو بدنیا اوردم..

انشاالله این پست انگیزه ای باشه برا کسایی ک سقط با پارگی کیسه اب تجربه کردن و نااامید نباشن..

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

داروهام دوران بارداری

شیاف پروژسترون تا هجده هفته

امپول انوکسپارین تا اخر بارداری.البته خونریزی افتادم یه مقطعی ک قطع کردم امپولو ب گفته دکترم.باز شرو کردم بعد دوماه

امپول پروژسترون.اسمش یادم نیس الان

و مکمل

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گاهی یکم . شرتم خیسه  هفته 15. بیشتر صبحا که ببخشید ساعتها دستشویی نرفتم اینجوری میشم ممکنه. مشکلی باشه. چقدر آب. میاد؟

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
کاش یه تاپیکی پیدا کنم با عنوان که تو۱۸ هفته جنینشون مشکل داشت و سقط کردن. بچه ی بعدیشون سالم بود. ب ...

انشاالله بعدی سالمه

اگه دقتم کنی قدیما مثلا ی بچه مشکل دار بدنیا میومد ک امکانات برررسی نبود

بقیه سالم بدنیا میومدن

انشاالله بعدی سالمه اگه دقتم کنی قدیما مثلا ی بچه مشکل دار بدنیا میومد ک امکانات برررسی نبود بقیه ...

اح انقد اعصابم خورده. همش استرس دارم . رفتم دکتر. گفته سه ماه اسیدفولیک بخور و اقدام کن‌ همش میترسم

من گاهی یکم . شرتم خیسه  هفته 15. بیشتر صبحا که ببخشید ساعتها دستشویی نرفتم اینجوری میشم ممکنه. ...

ب دکترت بگو

من کل بارداری ترشح خیلی رقیق داشتم.همش توهم میزدم کیسه ابم پاره شده

سری اول ک پاره شد یهو یه عالمه اب ریخت و پد گزاشتم پر شد

خب بهمن ماه سقط شده. الان سه ماه بعد اقدام کنم میشه ۷ ماه

خوبه

چون باید رحم استراحت کنه بعد باردار بشی باز

ممن ن ، من ۵۰ روز پیش پارگی کیسه اب داشتم ، هیچ مشکلی هم نداشتم ، تب داشتم وقتی کیسه اب پاره شد توی ۱۶ هفته، کورتاژ شدم ، داغونم ، اینروزا ورزش میکنم ، وزنم کم بشه ،  دکترم گفت دو ماه بعد از سقط بیا ،دوباره ازمایش بنویسه ، امیدوارم خدا بهممون لطفش رو عنایت کنه

ممن ن ، من ۵۰ روز پیش پارگی کیسه اب داشتم ، هیچ مشکلی هم نداشتم ، تب داشتم وقتی کیسه اب پاره شد توی ...

وقتی تب داشتی ینی عفونت داشتی

عفونتم باعث پارگی کیسه اب میشه

دکترتم عوض کن بنظرم

وقتی تب داشتی ینی عفونت داشتی عفونتم باعث پارگی کیسه اب میشه دکترتم عوض کن بنظرم

جالبع روز قبل از پارگی ،پیش دکترم بودم ، حتا ازش پرسیدم عفونت ندارم گفت نه خیالت راحت برو سیسمونی بخر، خودش کورتاژ م کرد، ۱۱ میلیون فقط هزینه دو شب بستری و وکورتاژ م شد دو تا دستم زیر سرم و انتی ببوتیک بود تا تبم اومد پایین ، تازه دکترم فلوشیپ انگلستانه

جالبع روز قبل از پارگی ،پیش دکترم بودم ، حتا ازش پرسیدم عفونت ندارم گفت نه خیالت راحت برو سیسمونی بخ ...

ای بابا چ سخت😢