2777
2789
عنوان

دامپزشک لطفا🙃

53 بازدید | 2 پست

من یه سیبرین هاسکی با تراکم موی بالا دارم اوردمش باغ که یه مقدار ورزش کنه میترسم کنه بگیره چون الان رو لباس خودم یکی بود😐جالبه اینجا حتی کود هم نمیدن بگم وای کنه باید بگیره انگار ناخداگاه میتونه کنه جذب کنه دو نوع شامپو ضد انگل و یک نوع شامپو ضد حشرات داره بردمش خونه شامپو بزنم چیزی بهش نمیچسبه؟؟؟؟یا اگه بچسبه با شامپو نمیمیره؟چون قبلا یکی خونشو میخورد شامپو هاشو زدم نمرد 

@دامپزشک27280‍ 

@دامپزشک_نینی_سایت  

@دامپزشک_دهکده  

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

شامپو بزن و شونه مخصوص زد شونه سگ

عا ... پره اشکه حمامه ما 🛀🏼دروغ رفت زیر عمامه ها👳🏻‍♂️ . بدل زد معما به ما🤦🏼‍♀️ نمیکنیم حتی به فردا نگا👀 . وقتی گیر کردی وسط اسباب کشی 📦بشینی تو پای مهتاب که چی🌕 وقتی بالکن دور از اونه🫂 همون بهتر که کفخواب بشی🚶🏾‍♀️ وقتی تنهام چه فرق داره کجام 🥺چرا اینجوری شد رفتارت باهام؟؟ من اصلن حالم خوش نی💔 بدون تو یه موجود درد داره دوپام🙃....... رفتی ولی بعد از این 😞باکسی اینکارو نکن🙇🏼‍♀️ که من هنو مریضم🤒 عوضیییی😡 رفتی ولی خب بدون🪄 بی تُ همجا تاریکه🌑 فقط سیگار روشنه🚬  🍑 به 🍑 جفت چشا خون خون🩸شدم بدبین و بدبین تر 🙂شدی راحت و راحت تر🙄 هر چقد شدم بدبین و بدبین تر شدی راحتتر😶‍🌫️…… ما که میکنیم با درد تلاش اما هی روزگار نامرد یواش دل ما به تنهایی عادت نداش انداختیمون وسط ادم بداش👊🏻.....من میخوره به دیوار سرم🤌🏻هی میگیره ب سیگار پرم🚬 من حق کسیو نخوردم😏 ولی از همیشه ک بیمار ترم🤒 من ته ی چاه عمیقم🕳پنچر وسط راه حقیقت💨 من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت😔زر نزنی نمیگن لالی🤫 
شامپو بزن و شونه مخصوص زد شونه سگ

شامپو میزنم سه نوع ولی اون سری یه دونه بود نمرد حتی حدا هم نشد😐شونه اصلا جداشون نمیکنه الان نمیدونم بهش چسبیدن یا نه😬

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.