2821
2789
عنوان

کدوم کاربر

145 بازدید | 16 پست

سلام کدوم کاربر بود که می گفت نامزدش که مذهبیه  با دخترخالش صمیمی بود و می گفت وقتی چادر پوشیدم چادرم رو بوسید و یه تاپیک داشت که می گفت یواشکی رفتیم بیرون چون خانوادش‌ نمی ذاره و چون یکی از فامیل های نامزدش فوت کرده بود فعلا عقد نکرده بودن؟ کسی می تونه تگش کنه

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینجا همه توهم توطئه از سمت دخترخاله ی شوهر رو دارن    

دخترعمه/دختردایی/دخترعمو/دخترخاله 

دیده شده حتی زن پسر/دختر خاله و عمو و عمه و دایی هم مورد لطف قرار میگیرن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

😂😂😂

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
چون دیدم منو لغو دوستی زدی و کلا تو تاپیکا بهم بی محلی میکنی ناراحت شدم😔

من!!!! نه بخدا لغو نزدم ندا😱😰😰😰😰😰😰 چن روز پیشا هم تتلیتی اعظم گف از دستت ناراحتم چون لغو دوستی زدی گفتم به قران نزدم نمیدونم چرا اینطوری میشه😱😱😭😭😭😭😭😭

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز