2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ولی سخت و مثل همزن برقی قشنگ فرم نمیده

اول اینو بگم ظرفی که توش خامه میزنی پلاستیکی نباشه، قبل همزدن هم ظرفو هم همزنو بزار فریز تا خنک باشه 

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
میشه ولی سخت و مثل همزن برقی قشنگ فرم نمیده اول اینو بگم ظرفی که توش خامه میزنی پلاستیکی نباشه، قبل ...

من کلا 2 بار از خامه قنادی استفاده کزدم بار اول فروشنده بم گفت چی کن خوب درومد

ولی بار دوم یادم رفت ریختم توپلاستیکی و باهمزن زدم زیاد پف نکرد 

حالاچرا پلاستیکی نباشه؟

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
پلاستیکی اب میشه؟

پلاستیکی چربی خامرو میگیره دقت کردی مصلا روغن تویه ظرف پلاستیکی باشه بعد شستنم انگاری روش هست؟ برای همین مناسب همزدن خامه نیس

ظرف یا شیشه ای یا چینی یا فلزی باید باشه

چربی خامه هم بالای 30 درصد

موقه ایم که خامه خریدی بزار تو فریز وقتی میخای استفاده کنی درش بیار صبر کن تا حالت خمیری پیدا کنه و بعد هم بزن

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
من کلا 2 بار از خامه قنادی استفاده کزدم بار اول فروشنده بم گفت چی کن خوب درومد ولی بار دوم یادم رفت ...

پلاستیکی چربی خامرو میگیره خامه هم باید چربیش حفظ بشه تا خوب فرم بگیره