2777
2789
عنوان

میخام5 روز دیگه

296 بازدید | 20 پست

خانما میخام 5روز دیگه اقدام کنم روز تخمک گذاریم هست چیکارکنم چی بخورم دوست دارم نی نی اولمون اگه خدا خواست پسر باشه چیکارکنم کنم چی بخورم بهم بگید خیلی ذوق دارم

سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت بیشتر بلدی که

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

نمی‌دونم که 

کیت تخمکگذاری بخر بذار مثبت که شد هر دوازده ساعت برو اقدام 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم توکل کن به خدا

من بعد ۷روز پریودیم ۳روز به بدنم استراحت دادم و بعد از اون از شب ۱۰ ۱شب در میون رابطه داشتم و شوهرمم قبل اقدام تنها چیزی ک خورده بود فلفل قرمز بود😐🤣

خدا بخواد بهت پسرمیده سعی نکن زوری بگیری ازش

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
روز تخمك گذاريت رو پيدا كن مثلا اگه پري ٢٨ روز هست ١٣ و ١٤ و ١٥ اقدام كن خوردني تاثيري نداره 

پریودم 27روزه هست آمپول پی دی هوموگ دکتر زد بهم

برای پسر دار شدن از همون روز اولی که فهمیدی بارداری روزی یک دونه بادام درختی که روش سوره ی یس رو خوندی به مدت ۴۰ روز ناشتا میخوری.مهم نیست کی روی بادام ها سوره بخونه فقط روی هر بادام باید یک بار سوره خونده بشه و هر روز ناشتا یک دونش حتما خورده بشه

عزیزم توکل کن به خدا من بعد ۷روز پریودیم ۳روز به بدنم استراحت دادم و بعد از اون از شب ۱۰ ۱شب در میو ...

اره اول خدا توکلم به خدا س

برای پسر دار شدن از همون روز اولی که فهمیدی بارداری روزی یک دونه بادام درختی که روش سوره ی یس رو خون ...

شما این کارو کردی مرسی عزیزم حتمن انجامش میدم