2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد😒😑

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 61 پست
😶😶شاید باورش سخت باشه اما من هیچ وقت پربازدید ها رو دنبال نمیکنم 

منم 

چون مطالبش اکثرا دروغه

ضمنا سلیقه اکثر نی نی سایتی ها با سلیقه من جور نیست..

بلاخره یکی مث خودم یافتم ❤🤗

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
اجازه میدی متن امضاتو بزارم برا امضا خودم

بله حتما

خیلی خوش حالم که خوشت اومده❤️

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادم مسن بهتره با یکی هم‌سن و سال خودش ازدواج کنه، نه کسی که سی سال باهاش اختلاف سنی داره. برای من ک ...

دقیقا،مثل اینه که من با۴۲سال برم دختر۱۶ساله بگیرم

اصلا باعقل وانسانیت جور در نمیاد

متاسفانه فرهنگ و دید اشتباه جامعه ما باعثش میشه 

من خیلی ناراحت شدم

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

حرفت کاملا درسته اما دختر چهل ساله مونس یک پیرمرد میتونه بشه؟! هم عصر هستند...؟ خاطرات مشترک دارند ...

خوب قطعا نه

ولی خب بنظر خودتون اگر واقع بینانه نگاه کنیم به ماجرا برای اون خانوم خواستگار خوب میاد دیگه؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
حالا زندگی خودشونه، دیگه این تاپیک زدن نمیخواد که اسی تاپیک زده 😶😂

من قصدم تفسیر زندگی اونا نبود

من منظورم این بود که چرا ازدواج مسنا انقدر تو چشمه و بی وفایی میدوننش

خب حتما همه خانواده ناراضی بودن که میگه شبیه مراسم ختم بود شاید خاله اسی راضی بوده...شاید شرایط ازد ...

منم دقیقا به همین فکر کردم

من ۴۲سالنه همه چیز هم دارم،ولی چون بچه دارم ،تاحالا به کسی پیشنهاد ندادم

قصدشم ندارید یا فقط به خاطر بچه هاتون ازدواج نمیکنید؟

واقعا منم ازدواج دوم داشتم البته شوهرمم ازدواج دومشه ۳۹ سال اختلاف سنی دارین

خب اختلاف سنی اکثرا خوب نیست بالاخره ی نفر پاسوز میشه

شما جز استثنا ها هستید