2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد😒😑

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 61 پست
چرا جامعه انقدر در مقابل ازدواج آدم های مسن گارد داره؟

اون آقا اگر دنبال مونس بود می رفت سراغ خانم همسن و سال خودش

وقتی رفته دنبال ۴۰ سال کوچیکتر، چیز دیگه ای می خواد

مگرنه اگر اون آقای ۷۰ ساله زن ۶۰ ساله گرفته بود خیلیم جالب و خوب بود 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ادم مسن بهتره با یکی هم‌سن و سال خودش ازدواج کنه، نه کسی که سی سال باهاش اختلاف سنی داره.

برای من که حتی شنیدنش خوشایند نیست

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
گارد نداره، باید بره با همسن خودش ازدواج کنه نه با یه کسی که جای دخترشو داره. 

ببینید خیلی خیلییی درداوره ولی خب اون خانوم ۴۰ سالشونه و اینکه مشکل شنوایی دارن

به هر حال موقعیت خوب براشون کم پیش میاد

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
من اصلا کاری به این که اختلاف سنیشون چقدر بوده یا با چه شرایطی ازدواج کردن ندارم ولی از کامنت ها رو ...

اجازه میدی متن امضاتو بزارم برا امضا خودم

خدایا همه بچه هارو عاقبت بخیر کن همچنین بچه های منو

بنظر من آدم حتی اگر میل جنسی و هم در نظر نگیره هر چقدر سنش میره بالاتر احتیاج به مونس در اون آد ...

حرفت کاملا درسته اما دختر چهل ساله مونس یک پیرمرد میتونه بشه؟!

هم عصر هستند...؟

خاطرات مشترک دارند...؟

دردهای جسمی مشترک دارند...؟

علایق مشترک دارند...؟

کدومش؟

از ناهماهنگی این ازدواج همه ناراحتند...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خب حتما همه خانواده ناراضی بودن که میگه شبیه مراسم ختم بود

شاید خاله اسی راضی بوده...شاید شرایط ازدواج بهترو نداشته و دوست نداشته مجرد بمونه با خودش گفته اون اقا ده سال دیگه به رحمت خدامیره و ...خیلی مسائل هست که ما نمیدونیم و نمیتونیم قضاوت کنیم که

گارد میگیرن چون میبینن اینهمه جوون تو جامعه هست و ازدواج براشون فراهم نیس اونوقت افراد مسن...ببین‌گا ...

شرایط خیلی بده واقعا 

ولی خیلیا میخوان ازدواج کنن ولی به خاطر توقعات و رسم و رسوم نمیتونن

ولی مسنا راحتن نه رسمی نه عروسی هیچی

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
اون آقا اگر دنبال مونس بود می رفت سراغ خانم همسن و سال خودش  وقتی رفته دنبال ۴۰ سال کوچیکتر، چ ...

من کارشون و تایید نمیکنم

میگم بیشتر هجمه ها برعلیه ازدواج کرد ۷۰ ساله بود

متاسفانه خیلییییی بده ولی موقعیت خوب شاید دیگه برای اون خانوم پیش نیاد 

به هر حال ایشونم ی سری نیازهایی دارن

جالب می شد اگر برای ازدواج دست نبریم تو ملاک های همدیگه ...هر کسی دلیلی برای ازدواجش داره...ماها فقط شعار می دیم که دیگرانو قضاوت نکنید تا با کفش کسی راه نرفتی مشکلاتشو نمی فهمی...هر روز که می گذره بیشتر می فهمم که مردم سخت تو اثبات این جمله که مرگ برای همسایه خوبه کوشش می کنن .

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش