2777
2789
عنوان

حال دلم

59 بازدید | 6 پست

خدایا حال دلم خوب نیست. خیلی خوب نیست برای خوب شدنم خیلی تلاش می کنم که حالش خوب بشه واقعا سخته

خواهر کوچکترم داره ازدواج می کنه انشالله خوشبخت بشه

ولی من توی این دنیا هیچ کسی نیست که من را خوشبخت کنه؟ هیچ کس نیست که من را برای خودم دوست داشته باشه؟ کسی نیست که تکیه گاه من باشه؟ همدمی ندارم.

خدایا چقدر سخته چقدر سخت

عزیزم☹️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صلوات خوندم برات💗

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
صلوات خوندم برات💗

منم براتون حمد خوندم و صلوات فرستادم

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 

براتون صلوات فرستادم عزیزم

تاپیک آخرم بخون 

همونی که تموم شد و هیچکس نخواست آغازش کنه دارم فکر می‌کنم کجا برم که هیچکس نباشه ...تیکر مال بارداری نیست😅                                                      
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز