2789
اهان     قبول شدین نمونه؟

نه بابا

من اصلا امتحانشو ندادم 

رشتم انسانیه

اون موقع تیزهوشان برای این رشته دانش آموز نمیگرفت منم تصمیم گرفتم برم مدرسه غیر انتفاعی و نرم نمونه

البته اینجا هزینه مدارس غیر انتفاعی خیلی کمتره نسبت به شهرهای بزرگ 

برای مثال تهران سالی ۱۵ میلیون و اینجا سالی ۵یا۶ میلیون

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ااهان بازم زیاده  موفق باشی

اره خب همچین کمم نیست هر سالم یکم بیشتر میشه ولی چون شهر ما یک شهر کوچیکه کیفیت کار توی مدارس غیر انتفاعی نسبت به نمونه دولتی خیلییییییی بیشتره 

ممنونم عزیزم همچنین

شما چه رشته ای رو مد نظر داری؟؟؟

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
چطور دادی؟ چطور بود سوالا؟ خوب میدی به امید خدا اره دینی عالی بود    

آسون بود چون واقعا خیلی خوندم براش 

البته معلمه رو گیرش آوردیم ازش جواب تک تک سوالا رو گرفتیم   معلمه میگفت ما مینوشتیم تهش مسئولمون اومد دعوامون کرد   

خداروشکر که خوب بوده دینی 

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
آسون بود چون واقعا خیلی خوندم براش  البته معلمه رو گیرش آوردیم ازش جواب تک تک سوالا رو گرفتیم ...

اها چه قدر خوب

من فردا اخرین امتحانمه امادگی

خداکنه خوب بدم

اره🙂

اللهم عجل لولیک الفرج...
اها چه قدر خوب من فردا اخرین امتحانمه امادگی خداکنه خوب بدم اره🙂

منم فردا آخریشه عربی 

برا دفاعی درس سرداردلها هم بخون ازش سوال میدن 

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
منم فردا آخریشه عربی  برا دفاعی درس سرداردلها هم بخون ازش سوال میدن

اهان بازم خوبه امادگی و دادی😓

موفق باشی

اهان باش ولی درس ۸ خیلی مسخره بود😐

اللهم عجل لولیک الفرج...
اهان بازم خوبه امادگی و دادی😓 موفق باشی اهان باش ولی درس ۸ خیلی مسخره بود😐

به شدتتتتتتتتت 

اون به چپ چپ اینا خداروشکر نبود جزو امتحان اونا چون عملیه

موفق باشی 

به شدتتتتتتتتت  اون به چپ چپ اینا خداروشکر نبود جزو امتحان اونا چون عملیه موفق باشی

کدوم سوالا اومده بود که به نظرت سخت بود؟

میشه سوالا بنویسی

اللهم عجل لولیک الفرج...
کدوم سوالا اومده بود که به نظرت سخت بود؟ میشه سوالا بنویسی

یادم نمیاد به خد همش آسون بود ولی 

یه صفحه که تستی بود

صفحه دومم وصل کردنی و چند تا تشریحی یه نمره ای و سوال اختیاری

یادم نمیاد به خد همش آسون بود ولی  یه صفحه که تستی بود صفحه دومم وصل کردنی و چند تا تشریحی یه ...

باش گلم مرسی

امتحانم دادم🙂

اسون بودش

اخیش تموم شد😍

اللهم عجل لولیک الفرج...