2789
والا  از ما املا عربی پیام دفاعی مونده     امتحان پیامتون چطور بود؟ درسیم حذف شده ...

اره درس ۳ حذف شد تو دینی 

ولی فکر کنم شهر به شهر فرق داره هاا

اره دینی خیلی اسون بود از اون جهاد ها ودرسای اخر سوال داده بودن

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
ارهههه😭😭 اون فصل جهت نمیدونم چی چی😂 مضخرفه . اینهمه گوشی اومده من با خورشید و ساعت و .... برای چ ...

دقیقا حالا میدونی چیه درسای اسون و کمو حذف کردن سختا گذاشتن   

ادم از این حرصش میگیره  

اللهم عجل لولیک الفرج...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای وای🤦‍♀️ زیاد سخت نیست فقط جنگ نرمممم رو کم مونده تو ریاضی هم درس بدن

وای گل گفتییییییییییییی 

بابا اینکه خوبه تو کتاب ریاضی کلاس  اول امسال مراحل وضو گذاشته بودن 

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
اره درس ۳ حذف شد تو دینی  ولی فکر کنم شهر به شهر فرق داره هاا اره دینی خیلی اسون بود از اون ج ...

ازماهم همین درس 3 

اره فرق داره وگرنه لو میره ..

خب خداروشکر پس اخرا بیشتر میادش

اللهم عجل لولیک الفرج...
وای گل گفتییییییییییییی  بابا اینکه خوبه تو کتاب ریاضی کلاس  اول امسال مراحل وضو گذاشته ب ...

عه😂😂😂

اره هم مطالعات هم دینی هم دفاعی جنگ نرم خوندیم

دقیقا .فیزیک فقط سه تا سوال اومده بود اونم آب خوردن بود  فقط باید فرمولا بلد باشی تمام   ...

امتحان علومت رو دادی اسون بود ؟ 

فصل های ۸ و ۹ ازشون سوال سخت داشت ؟

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
ازماهم همین درس 3  اره فرق داره وگرنه لو میره .. خب خداروشکر پس اخرا بیشتر میادش

عه اهان 

اره طراح سوال هر شهر فرق میکنه ولی نهایی ها اسونن

الان سوالا بهت میگم       اولی: باید مزیت مکانیکی حساب میکردیم دومی: پادساعتگرد و ...

مرسی دمت گرم    

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
امتحان علومت رو دادی اسون بود ؟  فصل های ۸ و ۹ ازشون سوال سخت داشت ؟

اره خیلی خیلی اسون بود

فصل 8و9 یا اصلا کل فیزیک باید فرمولا حفظ باشی با یکاهاشون

بعد بقیه توضیحاتشم مفهومی بفهمی .. 

تو امتحان فقط نوشته بود این مسیله رو حل کنید نوشتن فرمول الزامی است

اللهم عجل لولیک الفرج...
دیگه چخبر از خودت بگو :)

هیچی سلامتی😁

نیم ساعتی میشه از خواب بیدار شدم کمبود خواب دارم تو این امتحانا😭 ساعت ۱۲ و نیم اینا برم سراغ علوم😢

دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟     به کجا چنین شتابان؟

واقعا یه چیز افتضاحی بود 

آخه وضو رو سننه به ریاضي من نمیدونم