2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 34 پست
😐اسی خیلی حالت بده ببخشید اصلا به فرررض که تو یه سال دهم خوندی دوسال بعدش شرط میبندم یه ذرشم یادت ...

همینننننننن

میدونی اشس چقدر باید مرور کنی ک یادت بمونه حالت بهم میخوره اثلا

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
عزیزم خعلی ببحشید ولی واقعا یتی چی ۳سال بمونم سه سال تجربیو بخونم اخه جدی ینی چی  شما با ی سا ...

بابا خودمودرحدیه کلاس نهمی میدونم خیلی استرس دارم باورکن انقدربامشاوراحرف زدم که دیگه خسته شدم ازبس که میگن نمیتونم تجربی سخته این سه سال تو ذهنم حک شده

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مرور میکنم تست میزنم الکی که یادم نمی ره 

عززیزم الان اینا رو میگی به حرف خعلی خعلی اآسونه ولی به عمل سخته واقعا سخته

اگر بخای س سال عمرتو تلف کنی برو بکن حرفی نیس ولی اینکه موفق میشی رو اون موقع خودت تظمین کن

یکی میشناسم رشتش ریاضی بود شده بود رتبش۳رقمی رفته بود دانشگاه تا لیسانس خوند بعد گف دوباره کنکور میدم یارو ۱۰ ۱۱ ماه خوند برای تجربی با وجود مخالفتای شدید و رتبه تک رقمی شد الانم پزشکی میخونم ولی واقعا نمیفهمم تو چطور میخای سه سال بمونی

یارو با سه ماه پزشکی دارو دندون اورد تجربی بود ولی خب صفر صفر بود از درس فاصله داشت

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
عززیزم الان اینا رو میگی به حرف خعلی خعلی اآسونه ولی به عمل سخته واقعا سخته اگر بخای س سال عمرتو تل ...

بخدا تا دوماه پیش می گفتم ۶ ماه میبندم تمومش میکنم اختصاصی هارو ولی مشاورها همش میگن نمیتونم سخته رشته تجربی 

بابا خودمودرحدیه کلاس نهمی میدونم خیلی استرس دارم باورکن انقدربامشاوراحرف زدم که دیگه خسته شدم ازبس ...

شببین مساورا همشون همینا میگن ک تو پول خرج کنی بری سمتشون

انقدر خاهشا خودتو دست کم نگیر

بابا اگ تو بخای میشه.

خدایی ک انسان رو توی ۷روز خلق کرد پس این موجود هررکاربخاد میتونه بکنه هرکاررررر

من بهت قول میدم حالا نمد دوازدهمی چندمی اگ ک امسال کنکور بدی اگ واقعا ی سری مباحث اسون هر درسا از تخصصی برداری بخوتی ۳۰درصدو میزنی و عمومی هاتم ۷۰بزن میانگین بهت قول میدم پزشکیم میتونی بیاری به خدا

بابا خودمودرحدیه کلاس نهمی میدونم خیلی استرس دارم باورکن انقدربامشاوراحرف زدم که دیگه خسته شدم ازبس ...

دور این مشاور ها رو خط بکش

کااامل خط بکش.به هیچ دردی نمیخورن

اینو کسی داره بهت میگه که بدجور ضربه خورده از مشاورها

شببین مساورا همشون همینا میگن ک تو پول خرج کنی بری سمتشون انقدر خاهشا خودتو دست کم نگیر بابا اگ تو ...

خخیلی ممنونم بابت راهنماییتون 

بخدا تا دوماه پیش می گفتم ۶ ماه میبندم تمومش میکنم اختصاصی هارو ولی مشاورها همش میگن نمیتونم سخته رش ...

تو بیا از من بپرس عزیز من

تو وقتی اراده کردی که بری تجربی مطمعن باش میتونی 

خودتو هیچ وقت دست کم نگیر اینکه واقعا واقعا اراده کردی و میخای تجربی کنکوربدی خودس خعلیه ولی ازت خاهش میکنم درگیر حواسی نشو به عیج وجه به مشاوررا اصلا کاری نداشته باش

بابا تو خودت برای خودت از هر مساوری بهتری اون نمدونه تو سرت چی میگذره به قران ولی تو میدونی چی میخای

ببین موفقیت لین نیست ک همه چی حاضر محیا باشه و همه چی طبق روال باشه که بتونی بخونی موفقیت اونه که واقعا اگ واقعا میخای بشینی پاش و ولش نکنی اگه برات مهمه ها بگو من میتونم

ببین اون سه سالی ک تو میخای بزاری پاش رو تو الان تموم کن باورت نمیشه ج لذتی داره باور بکن

الان اینکه تو سه سال بمونی واقعا هنر نیس اینک تو مدت زمان کم بیاری هنره

[QUOTE=192547951]تو بیا از من بپرس عزیز من تو وقتی اراده کردی که بری تجربی مطمعن باش میتونی  خودتو هیچ وقت ببخشیدشمادانشجوییدیاکنکوری بعد میشه واسه فیزیک و ریاضی شیمی چندتا دبیرخوب معرفی کنی ممنون میشم  بعد اینکه من کتاب تست  همه چیز خریدم 

[QUOTE=192547951]تو بیا از من بپرس عزیز من تو وقتی اراده کردی که بری تجربی مطمعن باش میتونی  خو ...

من کنکوری هسم ولی اندازه صد تا داتشجو تجربه دارم از بس خودمو کوبوندم به این در اونور همه جا پرسیدم

پعلم از این پروازیا که هسن بهت معرفی کنم؟؟

[QUOTE=192547951]تو بیا از من بپرس عزیز من تو وقتی اراده کردی که بری تجربی مطمعن باش میتونی  خو ...

خب  ببین از یکیش شروع کن دیگ زود باش اگ میخای امسال کنکور بدی میگم

ببین مهم نیس که برای هر درسی چند تا کتاب بخری مهم اینه که اون کتابی که خریری رو تسلط پیدا کنی مباحثی که میخای بزنی رو

نمونش الان سرچ کن کنکور بعد تاپیکای ی ساعت پیش ی خانومیه میگ دوساله پشت کنکورم خسته شدم میتونی بری حرف بزنی باهاش یکم حرفت بزنه که نخای سه سال بمونی

سلام عزیزان من کنکوری هستم.یه مشاور میخواد برنامه ریزی تابستانه رایگان بده به بچه ها شرطش اینه با لینکی که میده 20 نفر وارد گروهش بشن....من 20 نفر مخاطب ندارم میشه شما وارد بشید خواهش

https://t.me/joinchat/A_dHhddT0udhOGE0https://t.me/joinchat/A_dHhddT0udhOGE0