2777
2789
عنوان

همسرم دروغ میگه

283 بازدید | 17 پست

چند روزه تصمیم گرفته بره خونه مادرش شهرستان دیگه ...دیروز به من زنگ زد کارت بانکی ام گم شده شما ندیدین ..دوباره دیشب من پرسیدم بازم گفت نه ...صبح که خواب بود گفتم بگردم شاید اون با دقت نگشته تو جیب پشتی اش بود داخل کیف پول ..فهمیدم دروغ گفته که از من پول بگیره بره خونه مادرش و بده به اونا ..من نمیفهم یعنی چی ..ما واجبیم یا اونا به هر دلیل باید اول خانواده بعد دیگران ..واقعا برام عجیبه که یه مرد زندگی خودش کم اهمیت باشه بچسبه به خانوادش ..قبلا هم گفتم واقعا خانوادش چشم دیدن اینو ندارن فقط پول میگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔😔

غصه نخور

خرج بتراش فرصت نکنه به اونا برسه البته اگه مستحق هستن به نظر مشکلی نداره وگرنه.....

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
غصه نخور خرج بتراش فرصت نکنه به اونا برسه البته اگه مستحق هستن به نظر مشکلی نداره وگرنه.....

ما خودمون درگیر گرونی و زندگی هستیم و خواهر شوهرم مجرد ه کار میکنه و مادرشوهرم تحت کمیته امداده خودشون درامد دیگه ای هم دارن ...من حرفم اینه ایا هوای منو باید داشته باشه یا اونارو چرا به من دروغ میگه ..چرا برای من خرج نمیکنه😔😔

بنظرت خانواده شوهرت مثلا مادرت خرجی از کجا میارند یا باید بیارنذ ؟

غیر از ما بچه های دیگه هم داره چطور اونا تونستن خونه بخرن از ما هم کوچیکترن ولی ما نه؟به خاطر اینکه اونا برای خودشون جمع میکنن ما برای دیگران ودیگه اینکه تو مجلس میشینیم همینا میگن شما چرا خونه ندارین...من میگم گرونیه و شوهرم چند نفر رو خرجی میده خواهر شوهرم میگه به ما که نمیده مادر شم انکار میکنه پیش خود شوهرم اینم دوروز حرص میخوره روز سوم روز از نو روزی از نو

غیر از ما بچه های دیگه هم داره چطور اونا تونستن خونه بخرن از ما هم کوچیکترن ولی ما نه؟به خاطر اینکه ...

پس مادرش و اینها خرجی از جایی ندارند ..بنظرت شوهرت کمک نکنه و کسی خرجیشون نده چکار کنند ؟

مادرش بره کلفتی و خواهرش دست فروشی ؟