2777
2789

توستر که نه ما ماکروفر داریم خیلی خوبه یه دست راستیه

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه عزیزم شنیدم میگن ماکروفر بده نخرید توستر خوبه.. بخاطر اونه من میگم گلم😄

من نمیدونم والا مامانم وقتی من بچه بودم گرفتش خیلی کاریه بچه خوبیه😁😁

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
مرسی عزیزم فقط جنسش چیه؟

خواهش میکنم مارکش رو میگین؟

اخه عزیزم شنیدم میگن ماکروفر بده نخرید توستر خوبه.. بخاطر اونه من میگم گلم😄

منم مامانم مخالف بود اوایل ولی واقعا بدون ماکروفر سخته یخ غذا باز کردن با گرم کردن .‌‌‌... با توستر زمان بره مونده بخوای برای چه کاری استفاده کنی ،مثلا تو ماکروفر نمیتونی غدایی که درست میکنی رو برشته کنی ،مثل پیتزا یا مرغ

اسمش سونیاس ولی خیلی قدیمیه