2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست
وای الان خوووووبیییی

آره بابا.پارسال گرفتم...

بعد ترمیم بینیم.

البته از کلینیک نبود.

قشنگ یادمه ی شب رفتیم بیرون خیلی خسته شده بودم.کلی خرید و اینا کرده بودیم.آوردم گذاشتم خونه ..

برم ی کیک بگیرم با مادرم اینا دور هم بخوریم.

پریود بودم.فشارم افتاده بود و الکل تو اون خریدا تو خونه مونده بود.

ی شیرینی خوردم تو راه.

بعدش گرفتم.

بخاطر بینیم نمیتونستم مسکن بخورم .درد بدنش خیلی بد

آره بابا.پارسال گرفتم... بعد ترمیم بینیم. البته از کلینیک نبود. قشنگ یادمه ی شب رفتیم بیرون خیلی ...

وای خدا بهت صبر داده خدارو شکر که خوب شدی 

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع واقعااا  اصلا ترسی ندارم البته بیرون رفتنی ماسک میزنم ولی نگران نیسم

آمار کرونا چطوریه عزیزم اطلاعی داری

وای خدا بهت صبر داده خدارو شکر که خوب شدی 

آره...

تازه مال من خفیف بود.روزی ۲۰۰هزار تومن میوه میخوردم.

بویاییم و ازدست داده بودم و نمیتونستم غذا بخورم.

بدترین چچیز دنیا بویایی.

من خیلی مرتب ام.تو خونه داری و اینا

تو دو هفته ۴بار شلغم سوزوندم.طوری ک مادرم از بالا زنگ میزد🙄

آره... تازه مال من خفیف بود.روزی ۲۰۰هزار تومن میوه میخوردم. بویاییم و ازدست داده بودم و نمیتونستم ...

منم خفیف گرفته بودم شهریور نودونه همون روزم پریود شدم ترسیدم ک نکنه دوباره بگیرم..........ینی دلدردی گرفته بودمممم حالا تموم بدنم کسل و بی‌حال خدامیدونه چهحالی داشتم😑ینی یه وضعی بودا اینارو ک گفتین  یاد خودم افتادم.......من داییم همکارش گرفتع بوده یه کاری داشتع بابابام و ضروری بودع بابامم میره پیشش داییم میگ یکم سرم درد میکنع بی حاله کمرمم لرز دارم بابام از سر دلسوزی ماساژ میذه مانمیدونستیم داییم ناقل بوذع وخودشم گرفتع بوده و نمیدونسته دیگ بعد دوهفته هم علائمش معلوم میشه دیگ !!!! هیچی من بعد دوهفته دیدم گیجو منگم سرذمه سردرد دارم شدیییید ابریزش بینی گرفتم دیگه وای نمیدونی چ چیزایی اون روز ب سرم رفت قشنگ مرگو با چشم دیدم بابام رفت دکتر گفت بش ک کزونا خفیفی اون سردش بودو سردرد و لرز و ابریزش و صداشم گرفته بود حالا من همه اینارو داشتم یهو بویاییم رفت فقط. من بویاییم رفت اخ یه زجری کشیذم منننن لباسامو میخواستم بو کنم نمیتونستم بوشو بفهمم غذا میسوخت بو نمیفعمیدم خیلی بددددد بوووود نیارع خدا اون روزا رو

منم خفیف گرفته بودم شهریور نودونه همون روزم پریود شدم ترسیدم ک نکنه دوباره بگیرم..........ینی دلدردی ...

وای آره خیلی بد کلا..

من که تا چند ماه بعدش درست درمون پریود نشدم.انگار خونم ژله شده بود

وای آره خیلی بد کلا.. من که تا چند ماه بعدش درست درمون پریود نشدم.انگار خونم ژله شده بود

براچی 

خب این لعنتی خون و لخته میکنه.سر همین آسپرین میدن ب کرونایی ها. دقت کنی تا چند وقت بعدش مثل قبلا تر ...

اره وای خدا نیاره اون روزارو بلا ب دوررررر

فکر کنم تا حالا نگرفتی ببینی چه کوفتیه ان شاءالله که هیچوقت نگیری

چرا اتفاقا خیلی وقتا بدنم داغ میشد و عطسه یا یسری هم سرفه کردم ولی نفمیدم کرونا بود یا چی 

خودش خود ب خود خوب شد