2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز دیر رفت مسافرکشی تو خونه خوابش برد تا ساعت 6. یکی براش پیام خالی فرستاد. منم اول باگوشی شوهرم براش نوشتم سلام جواب نداد زنگ زدم برداشت انگاری هول شد یه خانوم بود

بعدظهر باگوشی خودم بهش زنگ زدم گفتم خانوم جریان چیه پیام خالی برای شوهرم دادی گفت ببخشید من اشتباه گرفته بودم من هستم کرج لباس فروشی دارم همسرمم لوازم خانگی داره جنس جدید آوردم تماس زیاد گرفتم سرم شلوغ بوده شاید اشتباه شده

یه چیزیو بهت بگم مردا هم قسماشون دروغه هم حرفاشون.خیانتم میکنن تا دلت بخواد.اگر فکر میکنی خوب میشن نمیشن جدی میگم خودت باید انتخاب کنی بمونی یا بری.هرکسم حرف میزنه زنی تو خونه رو گرم کن و زنی شوهرتو تو چنگ بگیر بزن تو دهنش چون ذاتی که خرابه درست بشو نیست مقصرشم ما زنا نیستیم

یه چیزیو بهت بگم مردا هم قسماشون دروغه هم حرفاشون.خیانتم میکنن تا دلت بخواد.اگر فکر میکنی خوب میشن ن ...

اتفاقا زنه امروز میگفت شوهرتو بچسب سفت بگیرش زمونه خرابه با سیاست

امشب بهش گفتم دوهزار جور قرآن وقسم خورد میگفت من باکسی دوست نشدم

من نمی گم ها

مشاور میگه

قسم اقایون رو اصلا جدی نگیرین 

یعنی توی لحظه به حدی احمق میشن که حاضرن دست بزارن روی قرآن 

اتفاقا زنه امروز میگفت شوهرتو بچسب سفت بگیرش زمونه خرابه با سیاست

بهش میگفتی چجوری باهاشم برم سرکار چسبه چی بزنم خوب بگیره ول نکنه؟ببخشید غلطکرد چون واقعا ادما عوض بشو نیستن دنیا هر چقدرم خوب زنا هر چقدرم داف مرده که باید مرد باشه پای زندگیش بمونه