2777
2789
عنوان

درماتیت سبوره

15299 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم

پارسال تابستون همین موقع ها بود که از درماتیت سبوره رنج میبردم و کلافه ام کرده بود حسابی. سرم پوست پوست شده بود خارش وحشتناک و ریزش موی فوق شدید. به قدری که مجبور شدم موهای نازنینمو که تا کمرم بود کچل کنم. داخل گوشم افتضاح پوست پوست شده بود. دور بینی ام هم قدری پوست پوست شده بود و قرمزی داشت

الان خدا رو شکر بهترم. از اونجایی که خودم زجر این بیماری رو کشیدم و میدونم چقققدر کلافه کننده است مخصوصا برای ما دخترا. گفتم راه حل هایی که باعث شده الان به ارامش برسم رو بهتون بگم. البته بدن به بدن فرق میکنه. ممکنه این روش ها به بدن ی نفر دیگ نسازه. ولی حداقل چیزی رو که میدونم میگم. ایشالا که براتون مفید باشه

اول اینکه دکتر بهم ی سری داروی شیمیایی کورتون دار داد. دارو باید تحت نظر پزشک مصرف شه. من پزشک نیستم بنابراین فقط اسمشو میگم که بدونید و احیانا اگه خواستین به دکترتون بگین و تحت نظر دکتر مصرفشون کنین

برای دور بینی و گوشم پماد کلوترینازول و مگاکورت

برای سرم قطره مگاکورت

اول ۱۰ روز به صورت متوالی هر روز از این ها مصرف میکردم تا در واقع اون دوران وحشتناک رد بشه و یکم بهتر شم

برای سرم هم شامپوی کتوکنازول دادن

مثلا هر روز صبح میرفتم حموم. سرم رو با شامپو میشستم بعد که از حموم می اومدم بیرون قطره رو برای سرم و پماد ها رو برای صورتم استفاده میکردم تا ده روز....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و این نکته هم بگم که سرمو کچل کرده بودم و همین باعث شده بودقطره راحت تر به پوست سرم نفوذ کنه و اثر بذاره

بعد ده روز اوضاع خییییییلیییی بهتر شد چه سر و چه صورت

بعدش حموم کردنم رو و استفاده از دارو ها رو کردم ی روز درمیون.

بعد از تقریبا ۲۰ روز دیگ هیچ نشونه ای از بیماری نبود

حالا نوبت این بود که فقط بیماریمو کنترل کنم و نذارم دوباره برگرده.

البته بگم تقریبا ۳ ماهی هم مراعات غذایی سفت و سخت میکردم. گوجه گردو کیوی نعناع بادمجون و.... رو نمیخوردم. که لیست کاملش تو گوگل هست بزنید براتون میاره. و توی این ۳ ماه هم هر روز روزی ۱ دونه قرص بیوتین مخوردم.

همه اینا باعث شد این پوسته ها و قرمزی محو میشه

بعدش دیگ استفاده از داروهای شیمیایی رو تا حدی قطع کردم. ینی از پارسال تا امسال دیگ اصصصن به سرم قطره نزدم. فقط دو هفته یک بار سرمو با روغن نارگیل و روغن زیتون حسابی چرب میکنم. چه پوست سر چه ساقه مو. همه رو چرب میکنم. میذارم سه ساعت رو سرم میمونه بعد با همون شامپوی کتوکونازول میشورمش

برای گوش و بینیم استفاده از اون پماد ها تقریبا شده ماهی دوبار. اونم خییلییی کم میزنم. ولی به جاش هر روز کرم مرطوب کننده ۲۴ ساعته پریم رو میزنم. و هفته ای ۱ بار عسل به صورتم میمالم.

رژیم غذاییم هم به سفت و سختی اون اوایل نیست ولی حواسم هست که مثلا اگه بادمجون میخوام بخورم کم بخورم. و بعدش تا چند روز دیگ ماده غذایی که برام اگزمام مضر هست رو نخورم.

خلاصه من با این کارها تا حدی تونستم کنترلش کنم و الان خدا رو شکر راضی ام. ایشالا به دردتون بخوره و برام دعا کنین

منم صورتم شدییید پوسته پوسته میشد 

ازین پمادای دست ساز کورتونی زیاد استفادا کردم یه مدت جواب میداد و بعدش دوباره برمیگشت

دکتر پوست بهم گفت درماتیت سبوره اس 

چند اسل باهاش درگیر بودم

تا اینکه ازدواج کردم و سونو اینا انجام دادم دیدم تنبلی تخمدان دارم و دیابت لب مرز 

اینا رو کنترل کردم الان خیلیییییی خوبم حتی یه تیکه از صورتمم پوسته نداره 

امیدوارم واسه شمام حل شه 

ببین تنبلی نداری

هورموناتو بررسی کن 

لطفا یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرست آجی بگو منم واست صلوات بفرستم ایشالا مشکلات هممون حل شه ب واسطه دعا برای همدیگه❤
منم صورتم شدییید پوسته پوسته میشد  ازین پمادای دست ساز کورتونی زیاد استفادا کردم یه مدت جواب م ...

اره اینا رو چک کردم خدارو شکر هیچ مشکل خاصی نداشتم حتی ویتامین های بدنم رو هم چک کردم همه چیز اوکی بود ولی به طرز وحشتناکی پوست پوست شده بود و خارش داشت.

تشخیص پزشک این بود که درماتیت سبوره است و باید ارامش داشته باشم عصبی نشم از خشک شدن پوستم هم جلوگیری کنم. خدارو شکر که شما هم بهترین❤❤. اینم ی نکته مفیده که شما گفتین اگر کسی دچار درماتیت شد حتما ی چکاپ کامل بده 

اره اینا رو چک کردم خدارو شکر هیچ مشکل خاصی نداشتم حتی ویتامین های بدنم رو هم چک کردم همه چیز اوکی ب ...

خدا روشکر ک خوب شدی عزیزم

من یه مدت میرفتم دکتر واسه پوسته پوسته های صورتم بهم ۱۰ تا کپسول تتراسیکلین میداد میخوردم ۱۰ روز 

تا یکی دوماه فروکش میکرد 

اینم یه راه حل سریع 

ان شاء الله همه انسانها سلامت باشن

لطفا یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرست آجی بگو منم واست صلوات بفرستم ایشالا مشکلات هممون حل شه ب واسطه دعا برای همدیگه❤