2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت طلاقت نمیتونم بدم

294 بازدید | 12 پست

بچه ها چند وقتی خیلی با شوهرم اختلاف پیدا کردیم تا حدی که تصمیم گرفتم از هم جدا بشیم دیروز نشستیم باهم حرف زدیم گفتیم که یه تصمیم جدی بگیریم این که نشد زندگی بهش گفتم اگه منو واقعا نمیخوای و دوسم نداری ازم جدا شو هم من دارم زجر میکشم هم تو گفتمم چیزی ازت نمیخوام همه چی رو میبخشم چون واقعا ازین زندگی خسته شد فقط گفت به چند دلیل نمیتونم طلاقت بدم دلیلامم نمیتونم بگم هرچی اصرار کردم نگفت بنظر شما دلیلش چی میتونه باشه اخه بخدا خیلی خستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق هیکلته عادت کرد بهت یا صورتت 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

خدا رو شکر که حاضر به طلاق نشده.

عزیزم صبر کن .

عزیزم ،اینو به خیلی ها گفتم:
گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند
تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

ببین گلم،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.

کمکت میکنه ان شاءالله

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست.

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

به نظرم یک تحولی تو خودت بده تو رفتارت تو ظاهرت انگاری تازه باهاش اشنا شدی دوباره از اول شروع میکنید خیلی از مشکلاتون حل میشه نزار یکنواختی بیاد تو زندگیتون الان با این تورم هیچ مردی حوصله و اعصاب نداره عشق و ارامش زندگیتونو با رفتارت بهش نشون بده تا دل به زندگی و خانواده بده

در زندگیت همراه خوب داشته باشی یعنی خدا باهاته
ممنونم از صحبتای زیباتون

خواهش میکنم گلم 😊

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂