2777
2789
عنوان

تفریح

149 بازدید | 10 پست

خانواده پدر شوهرم اینا فردا میخوان برن بیرون و کوه بعدش شوهرم اینا مغازه دارن ی سری دیگه هم رفتیم منو شوهرم اخرین نفر ساعت یک رفتیم زودتر از همه هم اومدیم ب شوهرم گفتم اگه فردا میخوای اخرین نفر بری زودی هم بیای من نمیام میگه نیا من خودم تنهایی میرم

و خدایی که در این نزدیکیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب میکنی که نمیری

ایول دمت گرم خوشم اومد

بزا بفهمه😒

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
خوب میکنی که نمیری ایول دمت گرم خوشم اومد بزا بفهمه😒

منو  فدای بقیه میکنه اونا جلو تر میرن خوش میگذره بهشون منم برم بگم سلام و خداحافظ 

من  ک نمیرم فردا خودش تنهایی بره

من اخلاق شوهرتو نمیدونم ولی شوهر من اگه باهاش راهی نشم و تنهایی بره، بعد که بیاد پدرمو درمیاره، تو هم آماده شو باهاشون برو ولی سرسنگین باش

من اخلاق شوهرتو نمیدونم ولی شوهر من اگه باهاش راهی نشم و تنهایی بره، بعد که بیاد پدرمو درمیاره، تو ه ...

شوهر من میگه میرم من نرم نمیره تاحالا چنین چیزی نبوده فردا بره نمیرم هر بار بخواد بره نمیرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز