2821
2789
عنوان

خانواده

42 بازدید | 4 پست

بچه ها یه سوالی دارم ازتون نمیدونم براتون پیش اومده یا نه. من پدر و مادر نسبتا ساده ای دارم ازینا که زود دلشون برای بقیه میسوزه و حاظرن هرکاری براش کنن. الان خانواده پدریم سواستفاده میکنن همش میکنن از اینا خانواده پدری که میگم منظورم عموها هستن الان عموم سند میخواد برای مشکلش زود خانواده من میخوان بذارن واقعا خیلی اذیت دارم میشم از اول بچگیم پاشون تو زندگی ما بوده و هست همش باید گنداشونو ما جمع کنیم.من واقعا حرص میخورم میبینم زحمتی که پدرومادرم این همه سال کشیدن برای این ادما به هدر بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدیش اینه که پدر و مادرت ازشون فاصله نمیگیرند توهم نمیتونی همچین کاری کنی چون ممکنه واکنش بدی بهت نشون بدن 

باورت میشه خانواده بابام اینجوری بودند یعنی بهشون رو میدادی میومدن خونه تم ازت میگرفتن 

بعد خود بابام مصلحت دید که باید قطع رابطه بشه درحدی که من الان برم تو خیابون از کنارم بچه های عموم یا زن عموم رد بشن نه اونا منو میشناسن نه من اونا رو 

بدیش اینه که پدر و مادرت ازشون فاصله نمیگیرند توهم نمیتونی همچین کاری کنی چون ممکنه واکنش بدی بهت نش ...

خیلی رو دارن اره دقیقا رو بدی میان خونتم‌ میگیرن. چقدر خوب که پدرت قطع ارتباط کردش برای ما چون پدربزرگ مادربزرگم زنده هستن نمیشه

2824
2823
2791
2779
2792