سلام خانوما من از جمعه هفته پیش خونریزی و لکه بینی دارم به زورآمپول و شیاف قطع شد خونریزیم استراحت مطلقم اومدم خونه مادرم ولی الان دوروزه مادرم تب و لرز و بدن درد داره همش خودم سر پا بودم الان دوباره خونریزیم شروع شده نگران بچمم نمیدونم چکار کنم حالم خیلی بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما چند بار سقط داشتین .من اولین بارداریم بود بعد ۹سال ناباروری ولی دکترم گفت اگه استراحت مطلق داشته باشی فشارت میره بالا و بچه به خطر میفته .البته ای وی اف کردم .بعد هر وعده غذایی ۲۰دقیقه پیاده روی تو خونه داشتم .توالت فرنگی استفاده میکردم .و غذا و ظرف شستن پای خووم بود .ولی جارو برقی و لباس شستن و اتو کشیدن با بقیه بود
من مادرم مریض شده اومدم اینجا استراحت کنم الان دارم از مادرم مراقبت میکنم خونریزیم شروع شده باز اینجا معاینه نمیکنن لباس زیر تو نگاه میکنن ببینن در چه حدخونریزی داری
خواهرام راهشون دوره یکی اصفهان اون یکی کرج حالا قراره خواهرم که اصفهانه یافردا یا پس فردا بیاد میترسم تا خواهرم بخواد بیاد بچم چیزیش بشه خونه خودمم برم کارام یکی باید انجام بده خودم نمیتونم راه برم زیاد امروز زیاد سر پا بودم بدتر شدم
خواهرام راهشون دوره یکی اصفهان اون یکی کرج حالا قراره خواهرم که اصفهانه یافردا یا پس فردا بیاد میترس ...
عزیزم مهمترین چیز ارامشه .ارامش خودتو حفظ کن و استرس نداشته باش.اگه همسرتون همکاری کنن کارای خونه چیزی نیست .من همسرم صبحونه رو اماده میکرد و فلاسک رو پر اب جوش بالا سرم .ساعت ده میخواستم یکم پیاده روی کنم بلند میشدم و غذا میپختم .بعد ناهارم که ظرف ها رو میشستم .دو نفر که ظرفی ندارن .و این برنامه واسه شامم ادامه داشت .با دکترت حرف بزن .عزیزم من با خوردن دارچین خونریزیم شدید میشد حتی خیلی کم .ببین اگه به چیزی هم واکنش نشون میدی بیشتر مراقبت کن