2777
2789
عنوان

بیاید یلحظه

183 بازدید | 21 پست

من رفتم دوره ی نسخه خوانی بدردم نخورد چون آشنا میخواد تا استخدامم کنن 

حالا میخوام برم کمک بهیاری یا اگه بشه فوریت بشی

بنظرتون ارزش داره که برم یا یه کار دیگه کنم؟

خسته شدم از بیکاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

23 سالمه حس میکنم برا همچی دیره 

هعی چی بگم همه چی خیلی سخت شده 

ولی دوست من میگفت میخوام برم جهاددانشگاهی دستیاریه دندون پزشکی بخونم برم سرکار خیلی هم امیدوار بود که شاغل میشه با این کار 

البته فکرکنم همینم آشنا بخواد...

هعی چی بگم همه چی خیلی سخت شده  ولی دوست من میگفت میخوام برم جهاددانشگاهی دستیاریه دندون پزشکی ...

من میبینم تو دیوار اگهی دستیار پزشکی خیلی میذارن

من خودم نسخه خوانی رو تو جهادانشگاهی رفتم

ولی من بابام تو بیمارستانه آشنا داره اگه مدرک کمک بهیاری یا فوریت پزشکی بگیرم میتونم از طریق پدرم استخدام بشم

دوست ندارم به سالگی برسم ولی هیچ کاری نکرده باشم

من میبینم تو دیوار اگهی دستیار پزشکی خیلی میذارن من خودم نسخه خوانی رو تو جهادانشگاهی رفتم ولی من ...

وای عزیزم چه خوب، پس حالا که بابات آشنا داره حتما برو دریغ نکن گلم انشاالله که موفق شی و به آرزوت برسی😍❤

آره منم همین حس رو دارم... دلم میخواد فرهنگیان قبول شم ۱۹سالمه

مطمئنم قبول میشی 

خیلی تلاش کن که بعدا مثل من پشیمون نشی من میتونستم پزشکی قبول شم اما کوتاهی کردم

اصلا بقیه برات مهم نباشن از خوشگذرونی و تفریحاتت بگذر که بعدا یه زندگی خوبی داشته باشی

مطمئنم قبول میشی  خیلی تلاش کن که بعدا مثل من پشیمون نشی من میتونستم پزشکی قبول شم اما کوتاهی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم😘

امسال که متاسفانه مشکل برام پیش اومد نشد 

بنظرت سال دیگه موسسه های گاج و قلم چی و...امتحاناشون حضوری میشه که برم شرکت کنم و از این مشاورای سمج ها هم کی هی زنگ میزنن بگیرم که حواسش بهم باشه سال دیگه حتما فرهنگیان بیارم؟ بنظرت با این کارا چقدی خرجم میشه؟

مرسی از راهنماییت عزیزم😘 امسال که متاسفانه مشکل برام پیش اومد نشد  بنظرت سال دیگه موسسه های ...

از الان بخون برا سال بعد

ببین من میگم خودت بشین بخون پولاتم خرج اینا نکن همش الکیه فقط بخون و تست بزن 

اگه هم آزمون آزمایشی داشتن شرکت کن 

والا من که دوستم شرکت کرد کلی هم خرج کرد آخرش رشته ی مورد علاقشو قبول نشد میخوام بگم همچی بستگی به خودت داره

من چنننند بار پرسیدم پدرم تو بیمارستان از پزشک ها و پرستارا سوال میکرد همشون حرفشون یکی بود اینکه خودش بذار بخونه 

از الان بخون برا سال بعد ببین من میگم خودت بشین بخون پولاتم خرج اینا نکن همش الکیه فقط بخون و تست ب ...

واقعا راست میگی آدم تا خودش نخواد هیچ کدوم از کاراش پیش نمیره...میگم کتابای تست از کجا بخرم که معتبر و مناسب باشه و اینکه چ آزمونی شرکت کنم؟

عزیزم ببخشید اینقدر سوال میپرسم اگه دوست نداشتی جواب نده😅❤

واقعا راست میگی آدم تا خودش نخواد هیچ کدوم از کاراش پیش نمیره...میگم کتابای تست از کجا بخرم که معتبر ...

نه فداتشم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

من قبلا گاج خریدم خیلی ها گفتن کتابهای تست گاج خوبه از کتابخونه رشد گرفتم چقدم گرون خریدم ولی نخوندم