2777
2789
عنوان

چهله شهدا بیاید❤

144 بازدید | 26 پست

اسم چهل شهید رو روی کاغذ بنویسید ونیت کنید

برای سلامتی وفرج امام زمان ❤ عج صلوات بفرستید وصوابش رو هدیه کنید ..به روح پاک مطهر شهید همانروز .صدصلوات بفرستیم .. بچه ها هرحاجتی دارید تواین چله شرکت کنید باید ۴۰ نفر بشیم ..شروع کنید ..مطمئن باشید دست خالی بیرون نمیریم ..شهدامون خیلی مهربونن ..اگه تلگرام دارید ..ایدی بدید خصوصی از اونجا هم به هم خبر‌بدیم اونایی که ندارن اینجا به هم خبر میدیم ..راستی یه داستان ومعجزه هم درمورد عنایت شهدادهست تلگرام توگروه میفرستم ..انشالله دست پر بیرون میریم .

😍🙏🙏💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ت گوشی ثبت کردم اسماشونو هروقت میخونم تیک میزنم ولی یادم رف امام زمان رو نیت کنم تازع دوروزه شروع ک دم😥

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

فقط نفری ۱۰۰ صلوات؟

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

ببخشید چهل روز این کارو بکنیم یا فقط یه شب امشب باید انجام بدیم 

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
ببخشید چهل روز این کارو بکنیم یا فقط یه شب امشب باید انجام بدیم 

چهل روز 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
من هستم ولی بیشتر توضیح بده🙃

عزیزم اسم شهدا رو نوشتید نوبت هرشهیدی که شد .نیت کنید برای فرج امام زمان عج وسلامتیشون  .صوابش وهدیه کنید به روح پاک شهدایی که نوبتشون بوده .بعدش صد تا صلوات نثارشون کنید .انشالله که جواب میگیرید