2777
2789
عنوان

معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 40 پست
واقعا موفق باشيد من با شما كاري ندارم  ولي واقعا ظلمه در حق دانشجويان فرهنگيان

چرا عزیزم؟

خب میدونی ما هم درس خوندیم مث کنکور یک سال زحمت کشیدیم تا قبول شدیم درحالی که لیسانس یا فوق لیسانس داریم، اونا هم سر کار هستن چه مشکلی دارن مگه ؟ حتی دوران دانشجویی حقوق میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم 

مبارکت باشه عزیزم رشته دانشگاهی چی بوده واینکه چه دانشگاهی بودی و آزمون سخته منم میخوام علوم تربیتی دانشگاه پیام نور بخونم میشه راهنماییم کنی 

خدایا همه بچه هارو عاقبت بخیر کن همچنین بچه های منو

عزیزم منم  قبول شدم‌‌ و امسال خدا بخواد  میرم  سر کلاس  منم کنجکاوم  بد ...

مبارکت باشه عزیزم رشته دانشگاهی چی بوده واینکه چه دانشگاهی بودی و آزمون سخته منم میخوام علوم تربیتی دانشگاه پیام نور بخونم میشه راهنماییم کنی 

مبارکت باشه عزیزم رشته دانشگاهی چی بوده واینکه چه دانشگاهی بودی و آزمون سخته منم میخوام علوم تربیتی ...

ممنون گلم، رشته مشاوره دانشگاه پیام نور بودم، من یک سال تلاش کردم باید زیاد بخونی 

مبارکت باشه عزیزم رشته دانشگاهی چی بوده واینکه چه دانشگاهی بودی و آزمون سخته منم میخوام علوم تربیتی ...

رشته من و شما رو برای آموزگار ابتدایی خیلی نیاز دارن، بخونین حتما قبول میشین

رشته من و شما رو برای آموزگار ابتدایی خیلی نیاز دارن، بخونین حتما قبول میشین

شما هم شنیدی میگن آزمون استخدامی رو  میخوان بردارن؟راسته به نظرت ؟شما تو اموزش پرورش رفت آمد داری چیزی نشنیدی

واقعا موفق باشيد من با شما كاري ندارم  ولي واقعا ظلمه در حق دانشجويان فرهنگيان

چه ظلمی ما که لیسانس مرتبط داریم و عین اونا نشستیم خوندیم و این ازمون سخت و قبول شدیم حالا هم باید بریم دوره بدون حقوق و اون دانشجوی صفر کیلومتر از هومن ماه اول هم حقوق میگیره هم درس میخونه ظلمش کجا بوده

چه ظلمی ما که لیسانس مرتبط داریم و عین اونا نشستیم خوندیم و این ازمون سخت و قبول شدیم حالا هم باید ب ...

چطوری خوندین؟ چی خوندین ک قبول شدین؟ منم آزمون استخدامی شرکت کردم نمیدونم دقیقا چی بخونم ممنون میشم راهنماییم کنید