2777
2789
عنوان

خانوماااای با سیاست بیان

74 بازدید | 5 پست

خانوما من یه اخلاق بدی دارم اونم اینه که وقتی با شوهرم که عقدیم سر موضوعی بحثم میشه مثلا میگم فلان کارو بکن پشت گوش میندازه یا باید چندبار بگم تا انجام بده انقدرررررر حرصم میگیره اخرش میگم نخواستم اصلا...خودم انجام میدم تا بیام التماس تو کنم....مثلا بهش گفتم بیا ازمون رانندگی دارم تمرین کنیم...از بسسسس پشت گوش انداخت گفتم منبعد میرم مربی میگیرم تمرین میکنم‌...دیگه هیچکاری نمیخوام بکنی...در صورتی که قبلا پول مربی رو خودش میداد اما منبعد خودم باید اونم بگیرم ....تهشم همه حرفام به ضرر خودم تموم میشه....شما هم وقتی شوهرتون کارایی که میگید پشت گوش میندازه خودتون انجامش میدید ؟یا نه...راه حل خوبی دارید بمنم یاد بدید

اومدم با سیاست هارو ببینم 😆😆

عه ممد جواد ظریف هم هس 🙄😁

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب حالت دستوری نگو

مثلا بگو

میتپنم رانندگی رو از افسر هم یاد بگیرما ولی خیلی دوس دارم تو یادم بدی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤