2777
2789
عنوان

یه سوال🤨

61 بازدید | 9 پست

رنگ پوست بچه بیشتر به مرد میره یا به زن؟ من سفیدم شوهرم سبزه س 

بچه م چی میشه به نظرتون؟

وقتی تو دلم تکون میخوری انگار دنیا رو بهم میدن، عاشقتم دختر نازم😍 من مامان خوبی نیستم اما میدونم تو خیلی بهتر از منی عشق دلم🥰❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میدونم هوش و طاسی سر از خانواده مادری به ارث میرسه

چه ربطی دارع

اگه خانواده پدری هم توژنشون طاسی داشته باشن ممکنه برا اون بچه طاس بشه 

هیچ قطعیتی وجود ندارع که فلان صفت فرزند به مادرمیرع یاپدر

چه ربطی دارع اگه خانواده پدری هم توژنشون طاسی داشته باشن ممکنه برا اون بچه طاس بشه  هیچ قطعیت ...

منم شنیدم،چون دخترا طاس نمیشن ولی اگر ژنش رو داشته باشم یعنی پدرش طاس باشه احتمالا به پسرش انتقال میده

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
منم شنیدم،چون دخترا طاس نمیشن ولی اگر ژنش رو داشته باشم یعنی پدرش طاس باشه احتمالا به پسرش انتقال می ...

این کاملا غلط وکسی که این حرف زده حتی نمیدونه ژنتیک چیه وفقط خواسته ی چی بگه

بله خانوم هاهم کچل میشن یکی از زن عموهای من تقریبا کچل شده موش خیلی کمه والان دخترشم دارع مثل خودش میشه 

پسراهنوزمشخص نیس 

ببین درصورتی طاسی برا پسر یا دختر درصدش فرق دارع که ی صفتی باشه که به جنسیت بستگی داشته باشه مثل کور رنگی 

طاسی فک نکنم به جنسیت بستگی داشته باشه

این کاملا غلط وکسی که این حرف زده حتی نمیدونه ژنتیک چیه وفقط خواسته ی چی بگه بله خانوم هاهم کچل میش ...

نمیدونم والا

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️