2789
عنوان

در مورد گوشی

52 بازدید | 9 پست

برنامه ای هست که بشه با نصبش رو گوشیت  بتونی گوشی یکی دیگه رو کنترل کنی و به همه چیش دسترسی داشته باشی منظورم اینستا وتل ووات نیست ها ، مثلا بفهمی چه برنامه هایی از گوگل پلی سرچ و دانلود میکنه . واگه برنامه ها رو حذف کنه چه جوری میشه فهمید چه برنامه ای بوده

اعصاب من لغزندس " از اخلاق گند خود بکاهید

فک نکنم😐

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایملتو بزن ب گوشیش  هرچی سرچ کنه میاد واست

ایمیل اونو بردارم یا ایمیل خودمو بزنم تو گوشیش ، بعد اگه پاک کنه بازم میاد برا من

ایمیل اونو بردارم یا ایمیل خودمو بزنم تو گوشیش ، بعد اگه پاک کنه بازم میاد برا من

ببین اگه حساب گوگل گیشیشو با جیمیل خودت باز کنی اون هرچی سرچ کنه تو گوگل تو میاد انگاری خودت سرچ کردی

تیکر بارداری نیست .

یعنی ایمیل و رمزشو داشته باشم بزنم تو گوشیم همه سرچای گوگل وگوگل پلی اون میاد رو ایمیل من درسته ، اگه قبل من پاکشون کنه بازم برا من میاد یانه