2789
عنوان

گوشی من قدیمیه؟؟؟؟

706 بازدید | 9 پست

سلام،

تو اسفند سال ۹۵ یه گوشی خریدم به نام سامسونگ a5 مدل ۲۰۱۷،

از این هایی که یه دکمه مربعی داره تو صفحه اش،

البته گوشی های الان تمام صفحه هستن و اصلا حاشیه ندارن،

خوش به حال کسایی که گوشی های تمام صفحه و چند دوربینه دارن،

به نظرتون گوشیم قدیمی شده؟

آخه پولم ندارم که یه گوشی نو بخرم.

کلا یک و نیم پول دارم

اره یکم قدیمی شده

اینو چند میخرن؟ 

یکمم قرض کن و اینا یه گوشی بخر

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

بیخیال اگه بخوای اینطوری فکر کنی ک هرسال باید گوشی عوض کنی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یکم قدیمی شده اینو چند میخرن؟  یکمم قرض کن و اینا یه گوشی بخر

برای منو یه میلیون به زور میخرن،

آخه گوشی زیر سه تومن نیست،

بعدشم گوشی ۲ میلیونی به درد نمیخوره،

نمیدونم والا،

خداکنه یه کم قیمتا بیاد پایین دم انتخابات بتونم بگیرم 

سلام جانم الان دور زمونه کار اینترنتیه تو هم ازین فرصت استفاده کن و خودت را بالا بکش

من سال 98 به حرف همین نی نی سایتی ها سراغ کاری که میخواستم نرفتم و باعث شد دو سال عقب بمونم

لیدرم الان همسن من هست و درامد میلیونی داره و اونوقت من تازه شروع کردم ولی امیدوارم خدا دست من را بگیره و منم بکشه بالا

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔