2777
2789
عنوان

۱۱ ماه شد 😞

554 بازدید | 25 پست

دوستان من دیگه مغزم هنگ کرده انقد درس خوندم 😣 از تیر ماه پارسال شروع کردم حتی ایام عید هم همش خوندم . میدونم یه ماه بیشتر نمونده ولی واقعا حالم از کتابام داره به هم میخوره . امتحان نهایی یه طرف کنکور یه طرف 😭 امروز هرررکاری کردم نتونستم بخونم فکر میکنم همه ی اوناییم که خوندم یادم رفته 😭دوست دارم فقط یه روز یه دل سیر بخوابم  اصلا دیگه توان ندارم .

شما راه حلی دارین ؟

امروز استراحت کن 

بجاش ب آیندت فکر کن

ب اینکه دوماه دیگه میری سایت سنجش نتیجه زحمتاتو میبینی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا خدا کمکت کنه 

خیلی سخته

من هروقت اینطوری میشم به خودم میگم ( تا اینجا نیومدم که بخوام الان جا بزنم) 

وقتی آمریکا باشماست، اسرائیل باشماست، اروپا باشماست، رسانههای خارجی باشماست، صاحبان دلار و اسلحه باشماست، سیا، ام آی ایکس و موساد باشماست ولی پیروز نمیشوید؛ مطمئن باشید خدا باشما نیست.

منم عین تو ازکتابام دیگه عق میزنم احح ولی مجبوریم من دیروز عربی خوندم تموم شد رفتم بیرون کلی کیف کردم حال وهوام عوض شد توهم یه روز به خودت استراحت بده اصن نخون بعداون یه روز دوباره شروع کن

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

دو روز به خودت استراحت بده خوب بخواب برو بیرون یه دوری بخور بعد دوباره شروع کن ....اینطوری خیلی بهتره فکر نکن اگه استراحت کنی زمان از دستت می ره بلکه برعکس انرژیت بیشتر میشه .موفق باشی ان شاالله

همین یه امروزم که نخوندم کلی عقب افتادم یکشنبه امتحان ریاضی دارم 😭😭

مگه شنبه نیست؟ منم دارم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤