2777
2789
عنوان

لیزر خال

78 بازدید | 7 پست

من میخوام ی خال برجسته ک از عدسم کوچیک تره و چند تا خال سطحی و کوچیکو لیزر کنم

بیاین از تجربیات خودتون و اطرافیانتون بگین بعدش کرمی زدین؟جاش موند؟برنگشت؟و اینکه خال برجسته و کوچیک با لیزر میره؟اگه دکتر تو تهران ترجیحا شرق باشه میشناسین بگین و اگه از هزینش خبر دارین بگین ممنون میشم

اگه میدونین در حد جواب ی سوالم کمک کنین ممنون میشم

پارسال دوتا خال تقریبا بزرگ رو برداشتم ۱۰۰ تمن

ردش مث کک مونده

اولش ازیترومایسین و ویتامین a بعدم ترمیم کننده برام نوشته بود تا ۶ ماه ک مصرف نکردم 

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فک کنم چهارتا یک سال پیش برداشتم همه سطحی بودن ولی دوتاش یکم بزرگ بود 130 هزینه شد ی ترمیم کننده برام نوشت ی مدت استفاده کردم خال برنگشت ولی جاش یکم گود شده البته خییییلی کم ک فک کنم خودش کم کم درسا بشه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
پارسال دوتا خال تقریبا بزرگ رو برداشتم ۱۰۰ تمن ردش مث کک مونده اولش ازیترومایسین و ویتامین a بع ...

ممنون گل

اگه استفاده میکردی جاش میرفت؟خالاتون چقدر بود؟قبلش رفتین خالارو دید یا همون جلسه لیزر کرد؟

بهتر از قبل شد؟دکترتون کی بود و مطبش کجاست؟

آره خیلی خالام ک کلا پاک شدن یکم فقط جاشون مونده ک میرن من تهران نیستم گلم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
ممنون گل اگه استفاده میکردی جاش میرفت؟خالاتون چقدر بود؟قبلش رفتین خالارو دید یا همون جلسه لیزر کرد؟

فک میکنم اره خودم کوتاهی کردم.تقریبا ۴-۵میل بود فک کنم( شایدم کوچیکتر)

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰