2789
عنوان

یه صلوات

32 بازدید | 3 پست

سلام  نی نی سایتی های عزیز میشه با دلای پاکتون دعام کنین اتفاق خوبه که میخوام برام بیوفته من به دعاهای شما اعتماد دارم که مستجاب میشه یه صلوات مهمونم کنین شاید خدا صدای شما رو شنید و دعای منم به بهترین شکل مستجاب کرد خدا پشت پناهتون

کاربر قدیمی هستم   امیدوارم تو زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشین،همه چی خوب و درست سر جاش باشه،اما اگه خدای نکرده یه وقت گره کوری به زندگیتون افتاد،خدا رو قسم بدین به ناامیدی حضرت عباس لحظه ای که کنار نهر علقمه چشمش به مشکی بود که دیگه آب نداشت و چشم دیگه اش به سوی خیمه بود که دیگه روی رفتن نداشت خدایا هیچکس به حق حضرت عباس ناامید نشه .التماس دعا 

سلام دوست عزیزم براتون 15تا صلوات فرستادم انشالله که زودتر به حاجتتون برسید لطفا برا منم دعا کنید که تا آخر این هفته به حاجتم برسم خیلی محتاجم تا این حاجتم برآورده بشه اسمم فاطمه هست ممنونم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
سلام دوست عزیزم براتون 15تا صلوات فرستادم انشالله که زودتر به حاجتتون برسید لطفا برا منم دعا کنید که ...

ممنون لطف کردین منم براتون دعا کردم انشالله حاجت روا بشین

کاربر قدیمی هستم   امیدوارم تو زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشین،همه چی خوب و درست سر جاش باشه،اما اگه خدای نکرده یه وقت گره کوری به زندگیتون افتاد،خدا رو قسم بدین به ناامیدی حضرت عباس لحظه ای که کنار نهر علقمه چشمش به مشکی بود که دیگه آب نداشت و چشم دیگه اش به سوی خیمه بود که دیگه روی رفتن نداشت خدایا هیچکس به حق حضرت عباس ناامید نشه .التماس دعا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم همه تاپیک هات مربوط به شوهره یاد بگیر تنهایی هم خوشحال باشی وابسته کسی نباشی که از را برسه خوشحالت کنه عزیز دلم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود