2777
2789
عنوان

پاتختی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 13726 بازدید | 61 پست
اخه من ی جا خونده بودم مراسم پاتختی برا دستماله خونیه😐😐😐😐😐

😑😑😑😨😨😨😨😨🤕🤕🤕🤕

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
این چه رسمیه ناموسن     ما که نداریم خداروشکر   آخه یعنی چی الان بفهمی زن شده که چ ...

ن بابا دخترداییم بعدمن بود ازش دستمال خاستن شهریم

خاهر من پاتختی نگرفتن

بعد خاهرم و خاهرشوهرش تو ی سال عروسی کردن

بعدا مادرشوهرش گفته بود دوتا عروسی توخونه ما بوده ی دستمال ندیدیم

هنوزم هست هنوزم سراینکه دستمال نیاوردن دعوا میشه

هنوزم سراینکه شب عروسی فهمیدن ب هردلیلی دختر نبوده عروسو برمیگردون خونه مادرش.البته توما نبود تو ی محله دیدم ک دعوا میگردن عروسو برده بودن خونه مادرش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رسم قدیم به خاطر این بوده که شب عروسی میان جهیزیه عروس رو می بینن روز بعد که جشن پاتختی بوده مهمونا وسایلی که عروس توی جهیزیش نداشته میبرن

و کمک به عروس می شده اما الان تبدیل به فخر فروشی شده

آخرین پاتختی که رفتم 14 سال پیش بوده الان دیگه منسوخ شده کسی نمیگیره

پاتختی واسه اینه که بعضیا که کادوشون ظرف و‌ظروف هست بیارن بدن و زنای فضول هم جهیزیه عروسو‌نگاه کنن😃

نه تو شهر ما کلا که کادو عروسی همه پول میدن هیچکس ظرف و ظروف نمیده 

ولی اقوام درجه ۱ پاتختی کادو میدن .

یه نوع جشنه که میگیریم چون پاتختی بزن و برقص و ایناست .

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

ببین اسی چ چالشی به پا کرده

بیشترببین فردی ک باهاش ازدواج میکنی مال کجاست

مثلا همسایه مادرم ترک بودن پاتختی نداشتن

مادرزن سلام ی همچین چیزی داشتن پسره فردای عروسی ی انگشتر سنگین کادو اورد

این رسم قدیم به خاطر این بوده که شب عروسی میان جهیزیه عروس رو می بینن روز بعد که جشن پاتختی بوده مهم ...

اها میگم پس چون ما رسم جهیزیه نداریم پس پاتختی هم کنسله

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤
نه تو شهر ما کلا که کادو عروسی همه پول میدن هیچکس ظرف و ظروف نمیده  ولی اقوام درجه ۱ پاتختی کا ...

اینجا هم‌ جشنه،فردای عروسی‌زنای‌فامیل‌میرن خونه عروس‌داماد بزن و برقص میکنن، اگه کسی کادوش غیرپولی‌باشه میاره و خونه و‌جهیزیه رم‌میبینن. نه درجه یکا دوباره کادونمیدن 

بعد عروسی یه کادو برای عروس دوماد میزارن

که بهش میگن پاتختی

بعضیا همون شب عروسی بعضیا هم فرداش عصر یه مراسم میگیرن کادو میدن.

معمولا پول میدن 

خلاصه که یکی میره کادو هارو میخونه بعد تنبک و شعر میخونن.

خلاصه که جنگی میشه با این اشعار  

حالا اگه خواستی بگو تا بگم چه شعر هایی میخونیم

ما اصفهانی هستیم.

ببین اسی چ چالشی به پا کرده بیشترببین فردی ک باهاش ازدواج میکنی مال کجاست مثلا همسایه مادرم ترک بو ...

تازه به این رسم پی بردم برام خیلی جالب بود 😂😂😂😂😂😂 اونا دارن ولی نمی دونبم قضیه دستمال هست یا نیس 😂 البته مرا اجراش نمیکنبم

ولی اگه کادو میارن فداسرشون 😂😂😂😂

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤
این دستمال خونیه خیلی مسخرس  😂😂😂😂 اخه خجالت دارا واقعا 😐

من ۴۰ سالمه.۲۰ ساله عروسی کردم تاحالا نشنیده بودم پاتختی واسه اون چیز باشه.اصلا بدم اومد🤮

بااینکه مادر شوهرم پیر و  قدیمی بود همچین چیزی نخواست من نشنیدم یالااقل توفامیلای مانبوده.تا اونجاییکه من میدونم پاتختی فقط واسه کادو دادن و بزن برقص دور عروس بود به نظرم رسم قشنگی بودماواسه پاتختی هم لباس جدا میخریدیم بعدآرایش و شینیونمون باشب حنابندون و عروسی  فرق داشت خلاصه جالب بود که ور افتاد دیگه