2777
2789
عنوان

زیر بغل

406 بازدید | 11 پست

دوستان واسه سیاهی زیر بغل چیکار کنم سفید بشه لطفا هر چی امتحان کردین نتیجه داده رو بگین ممنون میشم

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

بستگی ب رنگ پوست و ژنتم داره

سفید اب جوش شیرین خوبه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینقدر ک ژیلت زدم تیره شده بود لیزر کردم بهتر شده 

منم فک کنم بخاطر همین ژیلت باشه

اره ژیلت خیلی بد تیره میکن سعی کن ب جاش موبر استفاده کنی 

اره واقعا بهتره یه ماسکی چیزی پیدا کنم سفید بشه عالیه

گر دچار درد زیربغل چه در راست یا چپ یا هر دو شده‌اید، احتمالا در پی علت بوده‌اید. این ناخوشی دلایل متعددی دارد که ممکن است دلیل ساده‌ای همچون تراشیدن موی زیربغل تا مشکلات خطرناکی همچون لنفودم یا سرطان سینه باشد. برای اینکه علتهای درد در زیر بغل را بدانید، ما را همراهی کنید.

درد زیربغل (آگزیلاری در اصطلاح پزشکی) علل احتمالی بسیاری دارد که ممکن است از یک ناخوشی تا دردی جدی باشد. تحریک ناشی از دئودورانت، عفونت در غدد عرق، زخم‌ها، تحت فشار بودن عصب یا حتی سرطان، فقط چند تا از این دلایل هستند. درد ممکن است تنها یا همراه با جوش، ورم غدد لنفاوی یا علائم دیگر باشد. تشخیص آن اغلب با بررسی دقیق سابقه پزشکی و معاینه شروع می‌شود اما آزمایش خون و عکسبرداری هم عمدتا برای تشخیص علت و تعیین بهترین روش درمان انجام می‌شود. بنابراین حتی وقتی که درد زیربغل همراه با بزرگی غدد لنفاوی در زیربغل باشد، نمی‌توان براحتی علت اصلی آن را سرطان سینه دانست.

درمان سرطان سینه

علل درد زیربغل
درد زیربغل علل مختلفی دارد. ممکن است درد مستقیما ایجاد شده باشد اما بیماری‌هایی موجود در ساختار داخل و نزدیک زیربغل هم می‌توانند درد منتشر شده (دردی که از بخش دیگری از بدن نشات می‌گیرد اما در جای دیگری احساس می‌شود) از نواحی دورتر باشد. بعضی از این علل ممکن است تنها در یک زربغل ایجاد درد کنند در حالی که بعضی از آنها (مثل بزرگ شدن غدد لنفاوی به علت عفونت ویروسی) ممکن است موجب درد در هر دو سمت شود.

سرطان پستان
فقط به دلیل اینکه درد زیر بغل یکی از علائم سرطان پستان است به این معنی نیست که تشخیص قطعاً سرطان خواهد بود – بنابراین وحشت نکنید! هدف این است که با استفاده از طب فیزیکی اقدامات احتیاطی انجام شود.

این نوع سرطان هنگامی رخ می دهد که بدن به سلول های مجاری تولید شیر در بافت پستان حمله کند. اگر غدد لنفاوی بسیار ملتهب شوند ، این می تواند در ناحیه زیر بغل تأثیر بگذارد. برخی از علائم هشدار دهنده عبارتند از:

نوک سینه معکوس

توده ای در بافت پستان
قرمزی و خارش
لایه برداری در پوست اطراف نوک پستان
تغییر در اندازه یا شکل پستان
اگر هر یک از علائم ذکر شده در اینجا را دارید ، باید ماموگرافی یا بیوپسی را که توسط متخصص توصیه می شود برای تعیین علت درد و تست اینکه آی ا سرطان سینه دارید یا نه، انجام دهید

بهترین جراح سرطان سینه

یکی از مهمترین نکاتی که در درمان سرطان پستان باید مورد توجه قرار گیرد ، استفاده از روش های درمانی مناسب به شیوه ای است که تومورها و بافت های مجاور آن کاملاً حذف شوند و با استفاده از درمان های تکمیلی ، امکان بازگشت تومور بسیار کاهش پیدا کند. علاوه بر این، جراحی به منظور درمان این سرطان باید توسط بهترین متخصص جراحی سرطان پستان انجام شود تا ضمن مؤثر بودن نتیجه عمل در حذف تومورهای زائد، زیبایی ظاهری پستان ها حفظ شود.

بهترین متخصص پستان در تهران فردی است که سال های طولانی از عمر خود را صرف تحصیل علم کرده است و پس از طی دوره پزشکی عمومی ، در مقطع جراحی عمومی تحصیل کرده و در زمینه جراحی های لاپاروسکوپی و جراحی های زیبایی و سرطان پستان تخصص کسب کرده باشد. علاوه بر دانش و تخصص، تجربه نیز یکی از مهم ترین عوامل در انتخاب بهترین جراح پستان است. علاوه بر این ، متخصص جراحی پستان باید به آخرین متدهای جراحی و درمان سرطان پستان مسلط باشد و بتواند بهترین مشاوره در خصوص فرایند درمان و اتخاذ بهترین