2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم برای مشکلات پوستی ام می رفتم یه کلینیک که انقدر رفتارشون بد شده بود دیگه تصمیم گرفتم نرم. شنیدم کلینیک دکتر نیلفروش زاده خیلی خوبه کسی هست اینجا رفته باشه تجربه ای دارین؟ من هم می خوام مزوتراپی مو برم هم برای منافذ صورتم

من خودم برای مشکلات پوستی ام می رفتم یه کلینیک که انقدر رفتارشون بد شده بود دیگه تصمیم گرفتم نرم. شن ...

من واسه جای جوشام رفتم کلینیک دکتر نیلفروش زاده سابسیژن انجام دادم هم رفتارو برخوردشون خیلی خوب بودش هم کارشون رو خیلی دوس داشتم هرچی جای جوش هم داشتم کامل رفته 

من خودم برای مشکلات پوستی ام می رفتم یه کلینیک که انقدر رفتارشون بد شده بود دیگه تصمیم گرفتم نرم. شن ...

منم سینه سوخته ام خواهر ...

نیلفروش ک‌ دیگه واقعاً سوال کردن نداره هر جا بری بهت میگن که واقعا کارش خوبه و اصلاً فکر می کنم که توی پزشک های پوستی خودش برند باشه اما فکر کنم هزینه هاشون یه خورده بالاتر از بقیه جاها باشه ولی مطمئن نیستم نسبت به این مسئله هااا    اما اگر هم اینطور باشه خوب می ارزه به نظرم چون خودم چند سال پیش کلی واسه منافذ باز پوستم اقدام کردم و کلی هزینه کردم دکتری که می رفتم می گفت که آمپول ها و این داروهایی که روی پوستم تزریق میکنه و  استفاده میکنه همشون از فرانسه میان و اصلاً هیچ جای ایران پیدا نمیشه و این حرف‌ها اما واقعاً هیچ نتیجه ای نداشت . 

یکم بهتر شد ولی از نظر من یکم تغییر رنگ یا یکم بسته شدن منافذ هیچ چیزی احساس نکردم آخرم به من گفت که پوستت جواب نداده.  ولی دختر داییم که رفته بود کلینیک دکتر نیلفروش خیلی راضی بود و برای عروسیش رفته بود واقعا توی دوماه خیلی پوستش خوب شد و  تغییر کرد چون میدونید که هرچقدرم مواد آرایشی خوب باشه پوست که خراب باشه اصلاً قشنگ نمیشی به نظرم حالا هرچقدر هم که شده باشه ارزش داره برو اونجا

من واسه جای جوشام رفتم کلینیک دکتر نیلفروش زاده سابسیژن انجام دادم هم رفتارو برخوردشون خیلی خوب بودش ...

منم واسه موهام دارم میرم پیششون، الان واقعا راضی ام . قبلا انقد پیگیری کرده بودم بدتر شد ک بهتر نشد تا اینکه با اینجا  آشنا شدم تو همین چندماهه کلی تغییر کردم