2777
2789
عنوان

بچها مشورت لطفااااا

123 بازدید | 19 پست

رابطه با جنس مخالف در حد رفیق بودن مشکلی داره؟ من الان تقریبا ۳ ماهه با یه پسره چت میکنم و با هم درس می‌خونیم و بحث درسی میکنیم و همو رفیق صدا میزنیم. (بعضی وقتا یسری فکرا میاد تو ذهنم مثلا چقد این خوبه، خوشبحال نامزد آیندش و فلان ) می‌دونم خیلی عقب مونده و سست عنصرم :/ 

چیکار کنم در همون حد بتونم خودمو حفظ کنم😑😭

🦥🤌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دختر خوب در این موارد نظرات متفاوته من کاملا با این روابط مخالفم در هر سطحی اما ممکنه کسی موافق باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بی جنبه بازی در نیار دیگه😂حواست به درست باشه🥸 اگه هم نمیتونی با خودت روراست باش قطع رابطه کن یا ا ...

خیلی بی جنبه ام😂😂 وای خاک تو سرم. قطع رابطه هم خب دلم نمیاد😂😂😂 حسمو هم غیر مستقیم گفتم. گفت بعد کنکور صحبت میکنیم😑 خداکنه نگه نامزد داره

🦥🤌🏻

خیلی بی جنبه ام😂😂 وای خاک تو سرم. قطع رابطه هم خب دلم نمیاد😂😂😂 حسمو هم غیر مستقیم گفتم. گفت بعد ...

ب خاطر اینکه درس داری😂

زمان درس داشتن آدم رو گلای فرشم کراش میزنه(:

خب دیگه اگه نامزد داشت بهت میگفت اینطوری که گفته شاید اونم دلش باهاته...تا کنکور تحمل کن🥸

ولی سن جفتتون کمه ها

سلام (-:
چ ادم با شخصیتی چطور باهم اشنا شدین    

واقعا خیلی نجابت داره😂😂😂 هیچی اومد پیویم گفت فیلم فلان استاد رو می‌خوام منم فرستادم بعد از اون موقع بازم میومد یچیزی میخواست راجع ب درس منم اگ داشتم میفرستادم. ولی خب کاملا ضایع بود بدون قصد و منظور داره اینکارو میکنه. ولی اول من دلم واسه صداش رفت. خیلیییییی قشنگه😭😍 کلا خیلی سنگین رنگین رفتار می‌کنه. من در باطن خیلی سست و بی جنبه ام ولی خب جلوش مث خودشم :/ ایشالا بعد کنکور ببینم چ گوهی میخواد بخوره :/ 

🦥🤌🏻

ب خاطر اینکه درس داری😂 زمان درس داشتن آدم رو گلای فرشم کراش میزنه(: خب دیگه اگه نامزد داشت بهت می ...

دقیقااا رو همچی کراش میزنم 😭😭😍😍😂. ایشالا ی ماه دندون رو جیگر بزاریم ببینیم چی میشه.😂😂 میام بهتون خبر میدم

🦥🤌🏻

واقعا خیلی نجابت داره😂😂😂 هیچی اومد پیویم گفت فیلم فلان استاد رو می‌خوام منم فرستادم بعد از اون مو ...

با این تعریفا منم دلم رفت    

تو گروه خاصی هستین برای کنکور مگه؟

سفت بچسب ولش نکنیااا گیر نمیاد دیگه    

منظورم اینه ک گروه چی دیوونه     یعنی برای مشاورتون گروه زدن یا عمومی ؟

ن عمومی بود، گروه منحصرا زبان .واسه اونایی ک کنکور زبان فقط میدن. گروه کنکور زیاد دیدم ولی این خیلی رو نظم و قانون و مدیرشم رتبه برتر بوده.

🦥🤌🏻

ن عمومی بود، گروه منحصرا زبان .واسه اونایی ک کنکور زبان فقط میدن. گروه کنکور زیاد دیدم ولی این خیلی ...

داری لینکشو  

یا کلا گروه دیگه ای نداری بدرد بخوره واسه کنکور تجربی حتی