2777
2789
عنوان

باکره نبودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب پس دیگه از رو شناسنامه باکره حساب میشی دیگه    

چ بد

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
باید بری دادگاه اثبات کنی  نامه دادگاه برای اجازه عقد بهت بدن، شاید هم ندن  دنگ و فنگ دا ...

اها

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب

اگر رابطه داشتین، نیاز به اذن پدر نیست

اگر عدم بکارت بر اثر مسائلی جز رابطه باشه باز هم به اذن پدر نیازه

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
چ بد

عقد نمیکنن گلی شناسنامه رو نگاه میکنن مطلقه باشی اجازه پدر احتیاج نیست ولی اینطوری هست بلید بری دادگاه عدد صلاحیت پدرتو مثلا بگیری که چرا راضی به ازدواجت نیست اگه حق باتو باشه بدون اجازه اون میتونی عقد کنی

خیر ربطی نداره اجازه پدر شرطه ...فقط درصورتی که ازدواج ناموفق داشته باشی و تو شناسنامه مشخص باشه اجازه پدر لازم نیس

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

خیر فقط دختر باکره نیاز به اجازه پدر داره.

ولی این کار توی رویه اصلا مرسوم نیست، باید دادگاه اثبات کنی نیستی با نامه پزشکی قانونی. 

بعدم تو عقدنامت نمیزنن دوشیزه. وام ازدواج هم نمیتونی بگیری.

اگه پدر اجازه نمیده میتونید از دادگاه بخواید اجازه بده. میتونید بگید بی دلیل از اجازه دادن خودداری میکنه. 

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.
اگه دراثر زنا ازبین رفته باشه نه ولی اگه دراثر ضربه یابیماری باشه بله

برعکس عزیزم

در اثر زنا از بین رفته باشه اجازه پدر لازم نیست.

ما از بین رفتن "بکارت" بر اثر بیماری و ضربه نداریم. بکارت به معنای نداشتن هیچ "رابطه ی جنسی" هست، نه آسیب به پرده ی هایمن. البته توی این مسئله بین مراجع شک هست که آیا در صورت آسیب اجازه نیاز هست یا نه

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.

خب اگ همین اقایی ک میخای باهاش ازدواج کنی باکرگی رو‌ازبین برده احتمالا اگه بری دادگاه درخواست ازدواج بدی و قاضی جریانو بدونه حکم عقد میده دیگ رضایت پدر میخوان چیکار کاراز  کار گذشته