2821
2789

کباب

دلستر

آجیل

بستنی

زیتون

میوه

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط هر چی میخوری زیاده روی نکن که بدن خودت داغون میشه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
مولتی ویتامینات و میوه و بخصوص دلستر ماه های آخر

چه میوه هاای  بیشتر بخورم. قندم خوبه اگه دلستر بخورم نمیره بالا؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
اگر طبیعی میخوای خیلی به وزنش توجه نکن که سختت میشه😪

من درد دارم احتمال زایمان زودرس بشه هست برای همین می‌خوام وزن بگیره . دکتر بهم آمپول پروژسترون داده ولی باز میترسم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
فقط هر چی میخوری زیاده روی نکن که بدن خودت داغون میشه

من الان یه روز درمیون بستنی میخورم . بلال وزن بچه بالا میبره؟؟

من الان یه روز درمیون بستنی میخورم . بلال وزن بچه بالا میبره؟؟

ببین گلم من تو بچه اولم هر روز بستنی و کباب میخوردم شیر موز بستنی میخوردم با اینکه بدنم سالم بود قندم رفت بالا کبدم چرب شد بجاش میوه طبیعی بخور مغزیجات بخور تخم مرغ بخور گوشت بخور تو مصرف مواد قندی زیاده روی نکن

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792