2777
2789
عنوان

هیچی نشده از خواهرشوهرم متنفرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 56 پست

یا خدا این دیگه کیه😐 

من شوهرم بیکاره ولی پس انداز داره بعد زن داداشم هر روز ولخرجی می کنه کم میاره زنگ میزنه به من. هی می گه هی می گه ندارم نداریم برادرت بهم پول نمی ده و ... یکی نیست بگه ۱۱ ساله ازدواج کردید در کل اندازه حقوق یک ماه ش هم برای کل خواهر و برادرا و پدر و مادرش کمک نکرده دیگه به ما چه😐 بخدا من تنها خواهرشم یک دونه بچه دارم هیچی هیچی تا حالا براش نگرفته سه سالش شده. حتی یک لباس ده هزاری. بعد کم میاره یاد ما می افته.😐 گله گذاریش برای ماست.،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر برادر هر دو باید برای همدیگه فداکاری کنم

بله همبنجور هست

ایشون فقط بدیه خواهرشوهرش رو گفت و از خوبیش نگقت

یکه به قاضی نریم بهتره

کلا اینجا حرف از خانواده همسر میشه گارد خاصی میگرن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
حرفی ندارم ولی اونا خواهر و برادرن هیچوقت نمیشه ازشون جدا کنی همدیگرو چون عاشق همدیگن وقتی به شما ...

استاتر اصلا ذات خوبی نداره ..واقعا با چه رویی میاد از ظاهر مردم ایراد میگیره!!

عاشق😐💔

چرا عاشق بودن رو فقط در جنس مخالف خلاصه میکنید

شما الان عاشق پدر و مادرتون نیست 

نکنه میگن بهشون حس داریم و دوست

😐😐😐💔😞😕

ادم_باشین#  

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
عاشق😐💔

اصن بعضیا ی حرفایی میزنن

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

شوهرش داره پیش شوهر شما کار میکنه و حقوق میگیره 

خواهرش طلاق بگیره و بدبخت بشه چی مبشه؟ شما وجدانت قبول میکنه یه زندگی بهم بریزه؟ 

حالا خواهرشوعرت رفته پرستلری مادرش رفته جای تشکر خرید کرده چرا فکر میکنی در حق شما ظلم شده؟! 

خودتون رو درگیر حاشیه نکنید تو زندگی 

روزی هر کسی دست خداست 

توکلتون به خدا باشه این کارهای شوهرت میاد برکتش برمیگرده تو زندگی شما