gggggjigjm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 53260 عنوان کیااا مثل منن ....😶😶 1127 بازدید | 12 پست من وقتی سردم میشه نوک سینه چروک میشه یا وقتی سینه تحریک میشه یا اینکه دست میکشم رو نوک سینم سریع پوستش جمع میشه و چروک میشه طبیعیه ایا ؟! علتش چیه کسی هس اینجوری باشه ؟! 1400/03/06 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kara_sevda717 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1268 طبیعیه خب تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
gggggjigjm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 53260 طبیعیه خب توام اینجوری میشی ؟نگران شدم برا همین پرسیدم چون تو گوگل زده چروک سرطان سینه گفتم ببینم کسی اینجوری میشه یا ن
gggggjigjm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 53260 مال من تورفته ست😶نوکش فرو رفتگی طبیعیه مگ ؟از اول همین جوری بوده !مال منم بعضی وقتا اینجوری میشه ولی تا بش دس میزنم نوکش میاد بیرون اخه من خیلی زود نگران میشم گوگل لامصب همه چیو ب سرطان ختم میکنه اعصابم خورد میشه 😣😣🤦🏻♀️🤦🏻♀️
پاستیل___جونی عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 9373 فرو رفتگی طبیعیه مگ ؟ از اول همین جوری بوده ! مال منم بعضی وقتا اینجوری میشه ولی تا بش دس میز ... واس من اینجوریه ولی واس دوستام اینجوری نیست قشنگ پررنگه ن و کش بزرگه واس من تو رفتست باید دس بزنی تا بیاد بیرون😶
gggggjigjm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 53260 واس من اینجوریه ولی واس دوستام اینجوری نیست قشنگ پررنگه ن و کش بزرگه واس من تو رفتست باید دس ب ... اره برا منم بعضی وقتا اینجوری میشه چروک هم میشه برا شما بعضی وقتا؟برا من ی جوش زده نمیدونم چرا☹️
پاستیل___جونی عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 9373 اره برا منم بعضی وقتا اینجوری میشه چروک هم میشه برا شما بعضی وقتا؟ برا من ی جوش زده نمیدونم ... دورش یکمخط و اینا میفته به اونمیگی چروک؟
gggggjigjm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 53260 دورش یکمخط و اینا میفته به اونمیگی چروک؟ اره دگ من در حالت عادی چروک نداره فقط وقتایی ک دس بزنم بش یا سردم شه یا کلا سینه تحریک شه چروک میشه بعد خودش خود ب خود خوب میشه میخاسم ببینم برا بقیه هم اینجوریه یا ن
پاستیل___جونی عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 9373 اره دگ من در حالت عادی چروک نداره فقط وقتایی ک دس بزنم بش یا سردم شه یا کلا سینه تحریک شه چرو ... واسه من اینجوری هست ولی درحالت عادی با نوکش مشکل دارم هالم بزرگه صورتیه ولی نوکش کوچیکه اصلا بیرون نیست مگهت ح ر ی ک بشم صاف صاف انگار نوک ندارم ۲۲ سالم هست واسه رفیقام پررنگه نوک بزرگ
gggggjigjm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 53260 واسه من اینجوری هست ولی درحالت عادی با نوکش مشکل دارم هالم بزرگه صورتیه ولی نوکش کوچیکه اصلا بیرون ن ... من 21 سالمه مجردمشما متاهلی ؟من صورتی نیس قهوه ایه نوکش یکم تو هس از همون اول اره منم تا دس بزنم یا تحریک شه میاد بیرون فک کنم طبیعی باشه چون اگ غیر طبیعی بود با دس زدن هم بیرون نیومد
پاستیل___جونی عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 9373 من 21 سالمه مجردم شما متاهلی ؟ من صورتی نیس قهوه ایه نوکش یکم تو هس از همون اول اره من ... منممجردم.ببشخیدا نوکش یه حالت مربعی میاد بیرونواسه من فککنم باید دکتر برم اصلا شبیه مال دوستم نبود نوکش بزرگ بود یه حالت انگار امادگی جسمی اونا خیلی زیاده..ولی فقط چند روز ازم بزرگتره
gggggjigjm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 53260 منممجردم.ببشخیدا نوکش یه حالت مربعی میاد بیرون واسه من فککنم باید دکتر برم اصلا شبیه مال دوستم نب ... نوک سینه مگ گرد نیس مربعی چیه ولی در کل برا بعضیا یکم تو رفتگی داره که مدلشه و دس ک بزنی سریع میاد بیرون