باشوهرم خیلی خیلی بد دعوامون شد میدونم اهل خیانت نیست رمز گوشیمون مثل هم بود اما سر اینکه گفتم یعنی جی که شماره دفتر بیمه ای که دیگه اونجا بیمه نیستید شمارش داشته باشی شمارهه خانم هست و چرا تبریک روز مرد فرستاده شوهرم جواب نداده بود اول گفت برای همه مشتری هاشون میفرستن که بیان اونجا بیمه بشن به من گفت منم شماره ای تو گوشیت داشته باشه بهت گیر نمیدم چرا ذخیره داری وگفت رمز گوشیمم عوض میکنم منم سروصدا کردم گفتم بی غیرت پس برم شماره همکلاسی پسردانشگام داشته باشم کم کم باهاش دوست بشم خوبه این صداش بلند بلند همسایه ها هم دیگه فکر کنم شنیدن بهم گفت سه طلاقت میکنم منم بهش گفتم منو تهدید میکنه برو هر کاری میخوای بکن حتی شناسنامه ها پرت کردم جلوش بعد دیشب احساس کردم پشیمونه از حرفش اما من تا صبح از کلمه سه طلاقه که گفتنش خوابم نبرد شما جای من بودید باهاش چطور رفتار میکردیدپباماتون بعد میخونم الان بیرونم نمیتونم جوابتون بدم
اینجوری باشه که صبح تا شب نصف مردم باید از هم جدا شن سر این چیزا
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید