2789
عنوان

با هر دینی

106 بازدید | 11 پست

با هر دینی حساب میکنم میرم جهنم 🤣😂..

پ.ن=جهت مزاح بود

وگرنه ناامیدی از رحمت خدا گناه کبیره

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

لا تقنطوا من رحمت الله 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دعام کنه خوب بشه خوب نمیشه چون میگن مشکل از خودشه

بله باید همت کنه وبی اعتنایی کنه ب وسواسش

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
بله باید همت کنه وبی اعتنایی کنه ب وسواسش

خوب چرا خدا درکش نمیکنه اینم یه مریضیه فکر لدما که دست خودشون نیست من بی اعتنایی کنم وسواس بهم اعتنا میکنه همش فکر مزاحم میاد تو ذهنم

خوب چرا خدا درکش نمیکنه اینم یه مریضیه فکر لدما که دست خودشون نیست من بی اعتنایی کنم وسواس بهم اعتنا ...

خدا درک کرده ک انقدر احکام وسواس اسان گرفته و‌گفته معذورید پیش من و بنا بر صحت بزارید 

بالاخره همین اما و کارایی که تو احکام وجود داره بعضیارو وسواسی میکنه دیگه 

خیر 

وسواس از غلبه شیطان 

و خدا در قران صراحتا اورده ک ایا عهد نکرده بودم با شما شیطان را نپرستید و‌دشمن اشکار شماست 

اسلام دین اسانی

نمیدونم مثلا تو غسل میگندیه نقطه از بدنت خشک بمونه  درست نیست

و در کنارش گفتند اب جاری ب همجا میرسه وسواس بخرج ندید قدیم با لگن و کاسه غسل میکردن