کاموا45 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 15591 عنوان دیر خوندن پیام 1167 بازدید | 39 پست واقعا این یعنی چی خب من دوستام خیلی اوقات دیر میخونن با این که آن هم هستن منم یه بار دیر خوندم بعد جواب پیام دوستم رو دادن اونم باز دیر خوند😐😐😐 Just a little girl 🗿 1400/03/06 | 02:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanaiiiiiii عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 1858 شـــاید دســـتش فــلج شده به حــق پنــج تن😂 من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف
parvaz_n_m عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4958 منم خیلی بدم میاد ان باشه طرف ج ندع😐 من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
13380bahar عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 7172 شاید یکی عادت داره خب خودمم همینم اونایی ک خیلی برام عزیزن زود ج میدم ولی بقیه رو هروقت حوصله داشتم گاهی ی روزم شده سین نکردم 🖤erfanam🖤
شکوفه۱۵۳ عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 6152 دارن با یکی دیگه صحبت میکنن بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند
کاموا45 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 15591 شـــاید دســـتش فــلج شده به حــق پنــج تن😂 احتمالا😂😂😂😂 Just a little girl 🗿
کاموا45 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 15591 منم خیلی بدم میاد ان باشه طرف ج ندع😐 😐💔 Just a little girl 🗿
هارلی_کویینزل عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 6273 میخان بگن ماهم اره باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
parvaz_n_m عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4958 احتمالا😂😂😂😂 ارع باید مثبت فک کرد😐👌 من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
کاموا45 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 15591 شاید یکی عادت داره خب خودمم همینم اونایی ک خیلی برام عزیزن زود ج میدم ولی بقیه رو هروق ... 😊خب نه این عادتش نیست دوستیم صمیمی Just a little girl 🗿
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17296 خب منم گاهی دیر ج میدمکاش این تفکر ک پیام باید دیقا لحظه ارسال سین بخوره یا هر وق طرف انلاینه باید ج بده،ریشع کن بشه که اعصابمو خرد کردعمن آن میشم یه کدی از سیو مسیج بردارم،ده نفر از اونور طلبکارن:// صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2354 میخان بگن ماهم اره دقیقن هس. از نظر روانشناسی ریشه داره ت عقده نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
کاموا45 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 15591 دارن با یکی دیگه صحبت میکنن یعنی چهار ساعت پست سر هم؟😂😂 Just a little girl 🗿