سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
آره..یه بارم شوهرشو کتک زدن خودشو باباش افتادن ب جون برادرشوهرم از خونش پرتش کردن بیرون چند دست لباسم بهش دادن ماشینم ازش گرفتن بعد از یه ماه گذاشتن بیاد..چون برادر شوهرم به جاریم تو خلوت گفته بود مگه نباید یه روز تنها باشیم ک هرروز خانوادت میان یه هفته یه هفته..تو یه شهرن..مثلا خواهر جاریم و دوتا بچش و شوهرش میان خونشون بعد شوهره میره یه هفته بعد برادرشوهرم خواهر جاریم و بچه هاشو میبره خونشون..بعد برادرشوهرمم وضع مالیش افتضاحه ..هرچی کار میکنه خانواده زنش میان همشو یکجا میخورن میگه بیشتر مواقع سر سفره غذا گیر خودش نمیاد..راستی جاریم ۵ سال از برادر شوهرم بزرگتره..
همین برادرشوهرم همیشه جلو شوهرم میگف من یه زنی بگیرم فلان باشه بهمان باشه..زیر پای مادرمو جارو کنه..انقدم با طعنه میگفت ..آخرشم خدا گذاشت تو کاسش..من پوستم گندمیه ولی چهرمو همه میگن خوشگلی..اینم همیشه میگف یه زن میگیرم پوستش سفید باشه دوس ندارم بچم سیاه سوخته باشه..آخرشم زنش انقد پوستش تیره س ک نگو..میگن آدم هیچ وقت نباید سرکوفت بده چون دنیا گرده
بستگی به شما داره من این که میگن مادرشوهر بین جاری فرق نذاره اصلا برام مهم نیست مثلا جاری من کلا خیلی کار میکنه و کمک ولی من در حد ظرف شستن و جمع کردن سفره کمک میدم.جاریم خیلی صرفه جو البته من شاغلم اون خونه دار ولی کلا بچشو کهنه میکنه مادرشوهر من انتظار داره منم کهنه کنم.من هر روز یه تیپ میزنم ولی جاریم براش مهم نیست خوب مطمئنا جاریم عزیزتره دیگه😁😁چون صرفه جویی میکنه.ولی در کل من اصلا دیگران برام مهم نیستند و زندگی خودمو دارم.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.