من عروس آخرم انقدر جاریم همه چیز رو زیره ذربین گرفته بود که یک سانت بیشتر از کارهایی که براش انجام دادن برای من انجام ندن انقدر اذیت کرد حالا البته بهتر شده ولی کلا منی که تو قید و بند این مسائل نبودم مثل خودشون اندک بینم کردن 😬
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ما یه جا رفتیم خواستگاری.مادر دختره بهم گفت ببین عزیزم تو همین یه دونه بچه بسته.بزار دختر من عروس شه ...
🙄😳خاست گربه رو دم حجله بکشه مثلا🤣🤣🤣
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
من جاری جدیدم ک اومده بود همش جلو من تعریفش میدادن ک فلانه و فلانه..بعد از یه ماه قهر کرد سر اینکه شوهرش گفت جلو پسر خالت با شرت و سوتین نگرد..بعد ک اومد هم با کلک ماشین شوهرش ک تنها داراییش بود روبه اسم خودش کرد..بعد فهمیدن من چقد بدبختم..یه روز خواهر شوهرم بهش گف جلو مردا روسریتو سرت کن خط سینت پیداس اصلا بهش اهمیت نداد..ازش خوم اومد..با خانواده شوهر باید همینطور رفتار کرد..تو همه چیز دخالت میکنن
جاری من خیلی در رقابته اصلا آرامش نداره همش میخواد خودش رو به همه ثابت بکنه که بهترینه و این رفتارهاش روی اخلاقش تاثیر میذاره و تو مراسمات آزار دهنده میشه ولی خب در کل منی که خواهر نداشتم و واقعا جاری رو مثل خواهر میدونم خیلی روش نمیتونم حساب باز کنم بدجنسی های خودش رو داره ولی نسبت به خواهر شوهر و مادرشوهر قابل تحمل تره
االان خوبین باهم همتون؟ یا اون دو تا صمیمی ترن باهم؟
اون دوتا چون تویه ساختمونن و ازقبل دوست بودن باهم خوبن
البته منم باهاشون صمیمی ام کلا رابطم خوبه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔