2789
عنوان

جاری جدید

910 بازدید | 39 پست

اومدن جاری جدید چه دردسرهایی به دنبال داره؟

میشه اونایی ک تجربه دارن از ماجراهاشون یگن؟

من وضع مالی خانوادم خوب نبود و مراسما رو نتونستیم درست برگزار کنیم البته جاهایی که واقعا به درد نخور بود..

میترسم بعد اینهمه سال سرکوفت بزنن دم و دیقه!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سختیه خاصی نداشت مثل هر آدم دیگه اولش همو نمیشناختیم شاید بهم میپریدیم ۴،۵ ماه طول کشید که همو شناختیم الانم هرکی پی زندگیشه جاهایی که لازمه باهم هم فکری داریم و دوستیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ما یه جا رفتیم خواستگاری.مادر دختره بهم گفت ببین عزیزم تو همین یه دونه بچه بسته.بزار دختر من عروس شه بچه بیاره شیرینی خودشو داشته باشه.

من فکم افتاد قشنگ

تو همون جلسه اول بی رو در وایسی

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰
عزیزم همه ی این چیزها هست تو همه خانوادها بسته به شعور طرفین چه عروس و چه خانواده شوهر شدتش کم و زیا ...

پپس مثل اینکه روزهای سختی در پیش دارم

اخه من خیلی بی حاشیه و آرومم اصلا حوصله این بحثا رو ندارم😔

وای به هم پریدن رو خوب اومدی😀 چند سال کوچیکتره از شما؟

جاری وسطیم ۲و نیم سال

جاری آخریه ۲ سال

چون همزمان نامزد کردن سخت تر بود برام البته بیشتر از رفتار جاریهام مادرشوهرم دوبهم زنی میکرد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔