2777
2789
عنوان

متاهلا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 26 پست
باور میکنی دقیقا همینطور شده دقیقا همون جایی من خوردش میکنم یعنی تو خانواده خودم اونم همونجا منو خور ...

خیلیا تو این سایت فقط رسم و کار خروس جنگی رو یاد گرفتن ولی به نظرم باهاش صحبت کن و بابت برخوردت ازش عذرخواهی کن(البته بستگی به شخصیتش داره اینکه منطقی باشه توی صحبت کردن و حساس باشه و بهش اون رفتارات شدیدا برخورده باشه)

در کل اگه با هم حرف بزنید خیلی مسائل حل میشه از دید من

من بحثم تو جمع هست وگرنه تو خونه باز بهترم باهاش تو جمع هم خب خودش سوتی میده منم دیگه عصبی میشم تیکه ...

منم تو جمع رو میگم تو جمع آقا صداش  چای براش بریز اگه جایی که مهمونید خودمونیه مثل خونه مادرتون از خوبیش بگید مثلا اقا رضا تا نیاد من غذا از گلوم پایین نمیره و... شما خطابش کنید

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا حالا نگفتم سخته حتی جلو خانوادم

محمد جان؟ البته ببخشیدا میگم محمد😐مثال هستش  .

ینی منظورم اینه اسمش نمی تونی بگی یا جان یا آقا؟! 

تو جمع خانواده بگو .....جان 😻خیلی خوبه که 

چیو نگفتی؟ 

متاهل😬m😘
حرف من با شوهرم واون با من همیشه اینه که حتی بدترین شرایطم داشتیم باید بهترین رفتارو تو جمع باهم داش ...

چقد خوب 

آخه خیلی سخته برامن چون من یکدفعه بهم میریزم و همه چی میگم مخصوصا چون خیلی تفاوت دارم باهاش مثلاً یک مورد اینه که ما خیلی خانواده با حجب و حیایی هستیم هر حرفی رو جلو مردا نمیزنیم ولی اونا خییییلی بازن و همسرم فکر میکنه باید بگه خیلی چیزارو درصورتیکه من واقعا کم میارم و خورد میشم جلو خانوادم و مجبور میشم تو جمع بتوپم بهش

دعام کنید🙏
چقد خوب  آخه خیلی سخته برامن چون من یکدفعه بهم میریزم و همه چی میگم مخصوصا چون خیلی تفاوت دارم ...

خب این جور موضوعارم میتونید تو خونه درارامش باهم راجع بهش صحبت کنید 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

با احترام صداش کن تو جمع 

ازش تعریف کن 

همش حواست بهش باشه چیزی کم و کسر نداشته باشه 

باهاش با احترام حرف بزن

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹
چقد خوب  آخه خیلی سخته برامن چون من یکدفعه بهم میریزم و همه چی میگم مخصوصا چون خیلی تفاوت دارم ...

اِم خب بستگی داره ! درعین حال که علاقه و احترام و شخصیت طرفت تو جمع حفظ میکنی فرق داره با این که ببخشیدا روک میگم مسائل اتاق خواب بیاری تو جمع 🙂

باید یک حرمتی بین خانواده و شما دو نفر و البته بین تو و همسرت باشه .نمیشه که هر حرفی زده بشه  و هر کاری انجام بشه. 

سعی کن اعتدال داشته باشی .

ن‌هم رو خورد کنید ن دعوا کنید 

ن فحش بدید ( حتی تو خلوت) و بزن بزن نکنید . تو جمع هم مسائل خصوصی با احترام جدا کنید .

متاهل😬m😘