2777
2789
عنوان

متاهلا؟

288 بازدید | 26 پست

چطوری همسرمو ببرم بالا و بهش احترام بزارم تو جمع که شأنش حفظ بشه ؟ یمدته خیلی کمش میکنم تو جمع و حتی خونه دلم میسوزه دیگه اطرافیانم فهمیدن میگن چرا اینکار می‌کنی 😭

دعام کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگم چکارکنه

با آقا صداش بزنن 

احترام شدید مثلا تا میاد بگو خسته نباشید تا شما دستو صورتت بشوری چایی برات میارم  شما صداش کن سر غذا بگو  بفرمایید تا نیومده غذا نخور در نبودش ازش تعریف کن

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند
با آقا صداش بزنن  احترام شدید مثلا تا میاد بگو خسته نباشید تا شما دستو صورتت بشوری چایی برات م ...

من بحثم تو جمع هست وگرنه تو خونه باز بهترم باهاش تو جمع هم خب خودش سوتی میده منم دیگه عصبی میشم تیکه بارش میکنم

دعام کنید🙏
فقط هواست باشه احترام هستش که احترام میاره اگه ازت نامید بشه شاید همون برخوردی ک باهاش رو داری بهت ن ...

باور میکنی دقیقا همینطور شده دقیقا همون جایی من خوردش میکنم یعنی تو خانواده خودم اونم همونجا منو خورد میکنه

دعام کنید🙏

حرف من با شوهرم واون با من همیشه اینه که حتی بدترین شرایطم داشتیم باید بهترین رفتارو تو جمع باهم داشته باشیم دلیلی نداره تو جمع همو خراب  کنیم وقتی خونه میشه تو خلوت اینکارو کرد

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست